Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

14 kinotipov na február: Na dvere klope Ant-Man, Magic Mike, Slúžka i Kuciak

Hviezdy veľkého plátna sa postarajú o dávku adrenalínu, zimomriavky aj dobrú náladu.

31.01.2023 06:00
filmy, február Foto:
Februárová filmová ponuka bude naozaj pestrá.
debata (2)
netflix, Čítajte aj Zapamätajte si tieto dátumy! Tento rok Netflix prinesie každý mesiac filmový megahit

Ant-Man a Wasp: Quantumania

Sci-fi snímka oficiálne odštartuje piatu fázu Marvel Cinematic Universe. Superhrdinovia Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) sa vrátia, aby pokračovali vo svojich dobrodružstvách ako Ant-Man a Wasp. Spolu s Hopeinými rodičmi Hankom (Michael Douglas) a Janet (Michelle Pfeiffer) sa ocitnú na prieskume Quantum Realm, ktoré ich posunie za hranice toho, čo si mysleli, že je možné.

„Filmy o Ant-Manovi boli vždy aj o rodine,“ hovorí režisér Peyton Reed. „V prvých dvoch filmoch sme sa ponorili do Kvantovej ríše a tentoraz sme chceli dať filmu úplne iný vzhľad: Je to epický zážitok,“ dodáva s tým, že si pripravuje pôdu pre niekoľko nasledujúcich filmov.

Magic Mike: Posledný tanec

„Magický“ Mike Lane (Channing Tatum) sa po dlhšej prestávke opäť dostáva na scénu, potom, čo mu nevyšiel obchod a bral malé kšefty ako barman. Mike teraz mieri do Londýna spolu s prominentnou spoločníčkou (Salma Hayek), ktorá ho zlákala ponukou, aká sa neodmieta.

Titanic: 25 výročie

Legendárny príbeh nešťastnej prvej lásky vo filme Titanic oslavuje už svoje 25. výročie od uvedenia do kín. Pri tejto príležitosti prinášajú filmové štúdia Paramount Pictures a 20th Century Studios obnovenú kino premiéru tohto kultového filmu režiséra Jamesa Camerona v remastrovanej verzii v 4K 3D a s vysokou snímkovou frekvenciou.

Akciou nabitá romanca Leonarda DiCapria a Kate Winslet počas plavby „nepotopiteľného“ Titanicu sa bude uvádzať len vo formáte 3D. Titanic získal rekordných 11 Oscarov vrátane ceny za najlepší film. Po svojom prvom uvedení v roku 1997 sa stal celosvetovým kasovým víťazom všetkých čias a v súčasnosti je tretím najziskovejším filmom na svete.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #filmové premiéry