Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nenormálne! Najprv veľkolepý návrat, teraz nevysvetliteľný zvrat - Superman dostal padáka!

Fanúšikovia superhrdinských filmov z dielne DC Comics už nemajú šancu ničomu rozumieť. To, čo robí komiksový gigant sa dá nazvať iba chaosom.

17.12.2022 06:00
superman, henry cavill, Foto:
Henry Cavill zažil ľadovú sprchu. Len pár týždňov po novej dohode dostal ako Superman padáka.
debata
wonder woman, Čítajte aj Šokujúce filmové rozhodnutia: Hlavný konkurent Marvel uťal hlavy aj top hrdinom

Neprejde deň, aby neprišla protichodná správa z filmového sveta DC Comics. Celé univerzum vždy ťahalo za kratší koniec oproti Marvelu. Avšak, to čo sa teraz deje je doslova absurdné. Len pred pár týždňami sa hovorilo, že filmové univerzum zachránia aspoň tie najžiarivejšie herecké tváre – Henry Cavill, Ben Affleck alebo Gal Gadot. Teraz je zas všetko inak. Filmové štúdio Warner Bros. dokonca po rokoch uzavrelo dohodu s Henrym Cavillom a ten po vzájomnom konflikte súhlasil, že sa vráti ako Superman. Dal zbohom aj Netflixu a Zaklínačovi.

henry cavill, superman, Čítajte aj Stal sa zázrak: Podarilo sa presvedčiť Henryho Cavilla, aby sa stal znova...

Bola to bombastická správa, keď Cavill oznámil, že ho čaká veľkolepá budúcnosť ako Supermana. Univerzum opustil ešte v roku 2017. V tom čase tvrdil, že sa Supermana definitívne vzdáva. Fanúšikovia boli sklamaní, keďže sa mu podarilo vdýchnuť tejto postave nový život. Medzitým Cavill naplno rozbehol svoju filmovú, ale seriálovú kariéru. Objavil sa vo viacerých áčkových filmoch, ale najmä zakotvil u Netflixu a stal sa z neho Zaklínač. Aktuálne sa do vysielania pripravuje tretia séria. Nič nenasvedčovalo tomu, že by mal nastať zvrat alebo už zázrak a zakope sa vojnová sekera.

dunaj, dunaj k vašim službám, Čítajte aj Markíza prináša svoj najväčší risk! Na obrazovky mieri jej prvý historický seriál

Cavill dokonca na sociálnych sieťach zverejnil dojemný odkaz, v ktorom ďakoval fanúšikom za dlhoročnú priazeň a trpezlivosť. Tí roky burcovali, aby ho filmové štúdio vzalo späť a našli spoločnú reč. Tá sa našla. Stačilo pár týždňov a všetko je inak.

Pred týždňom prišla prvá šokujúca správa, že padáka dostáva Gal Gadot alias Wonder Woman. Tretie pokračovanie nevznikne. Ben Affleck tiež zrejme si neoblečie oblek Batmana.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Henry Cavill (@henrycavill)

A len pár dní dozadu nové vedenie DC Comics zabilo nádeje každého fanúšika. Henry Cavill sa nevráti ako Superman. Hoci stále kompetentní tvrdia, že Superman je priorita. Zmier medzi hercom a filmovým gigantom tak trvalo veľmi krátko. Je teda otázne, čo sa teraz so superhrdinami stane, hovorí sa o kompletnom reštarte celého univerza. Majú prísť noví herci, noví tvorcovia, noví tvorcovia a postupne sa má budovať multivesmír po vzore Marvelu. Či budú mať záujem aj diváci je otázne, keďže posledné týždne dostávali len nepríjemné správy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Superman #Henry Cavill #DC Comics