Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ďalšia filmová spolupráca Jojky. Výsledkom je komédia o prvej láske a poslednej vlámačke

Tvorcovia predstavujú prvé zábery komédie Villa Lucia. V kinách bude mať premiéru na jar.

23.12.2022 06:00
villa lucia, vágnerová, kubovčík, Foto:
V hlavných úlohách sa predstavia Michal Kubovčík a Hana Vágnerová.
debata
house of the dragon, rod draka, hra o tróny, Čítajte aj Najlepšie seriály roka 2022 podľa Mediakliku: Toto sú top hity, ktoré nemali chybu!

Akčná letná komédia o prvej láske a poslednej vlámačke odhalí, čo všetko sú dvaja muži schopní urobiť kvôli jednej žene a čo pre kamarátstvo. Už čoskoro sa môžu diváci tešiť na Villu Luciu, druhý film producenta a režiséra Michala Kollára (Červený kapitán, Ultimátum).

Film o nedospelých tridsiatnikoch v hlavných úlohách s Michalom Kubovčíkom, Jurajom Hrčkom a Hanou Vagnerovou sľubuje divákovi okrem lásky a napätia aj poriadnu dávku humoru. Podľa režiséra Michala Kollára je smiešne, keď sa človek vo svojich nezrelých emóciách berie smrteľne vážne. „Zažil to asi každý z nás. Pre mňa nie je nič zábavnejšie ako sledovať vnútorne zmätených chlapov, ktorí sa navonok tvária, že vedia, čo robia,“ hovorí režisér.

Záber z nakrúcania filmu Villa Lucia. Foto: TV JOJ
villa lucia, Záber z nakrúcania filmu Villa Lucia.

Film vznikal v koprodukcii televízie JOJ, ktorá posledné roky patrí k významným koproducentom a podporovateľom filmovej tvorby na Slovensku. „Ako jeden z najväčších producentov na Slovensku už roky radi otvárame dvere odvážnym nápadom, čoho výsledkom sú aj minisérie Hotel alebo Ultimátum režiséra Michala Kollára z obrazovky televízie JOJ. Teším sa, že v našej spolupráci pokračujeme a popri príprave nového televízneho projektu môžeme stáť pri uvedení druhého kinofilmu z jeho originálnej réžie," povedal generálny riaditeľ Jojky Marcel Grega.

Záber z nakrúcania filmu Villa Lucia. Foto: TV JOJ
villa lucia, Záber z nakrúcania filmu Villa Lucia.

O čom bude Villa Lucia

Veselý sled udalostí sa vo filme rozpúta hneď v úvode, keď Cyril (Juraj Hrčka) odchádza z psychiatrickej liečebne na nečakanú vychádzku. Po tom, ako sa neúspešnými pokusmi o samovraždu snažil dostať z prvej lásky, chce Luciu (Hana Vagnerová) vidieť opäť, a to za každú cenu. To však ešte netuší, že Lucia je už dávno zasnúbená s jeho blízkym kamarátom Gorazdom (Michal Kubovčík) a navyše toto tajomstvo pred ním roky skrýva aj ich spoločný kamarát Svätopluk (Martin Meľo).

Ivana Semjanová Čítajte rozhovor Riaditeľka marketingu Jojky: Žiadna televízia nie je samovrah, aby neúmerne predlžovala reklamu v prime time

Vilu v bratislavskom Starom meste, v ktorej Lucia býva a do ktorej Cyril odhodlane mieri, však majú v pláne vykradnúť dvaja skorumpovaní policajti (Vlado Černý, Tomáš Mischura) a jeden beznádejne poverčivý taxikár (Zdeněk Godla). Tí považujú trojicu rozhádaných kamarátov za konkurenčnú partiu zlodejov…

Komédiu Villa Lucia prinesie do kín distribučná spoločnosť Bontonfilm 9. marca 2023. Pozrite si prvý trailer:

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #filmové premiéry #Villa Lucia