Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Šokujúce filmové rozhodnutia: Hlavný konkurent Marvel uťal hlavy aj top hrdinom

Nové vedenie filmového univerza DC Comics začína robiť poriadky. Rozhodlo sa spraviť kompletný reštart od nuly. Padli aj poslední top hrdinovia tejto franšízy - Wonder Woman, Supermana zrejme čaká reboot a Jason Momoa zrejme skončí ako Aquaman.

11.12.2022 06:00
wonder woman, Foto:
Toto je šok, Wonder Woman sa nedočká tretieho filmu.
debata
lovci pokladov, Čítajte aj December na Disney+: Kopec premiérového obsahu ešte pred Vianocami! Čo si pozrieť skôr?

Štúdio Warner Bros. najalo v súčasnosti vychytené mená – režiséra Jamesa Gunna, ktorý roky „slúžil“ Marvelu a natočil napríklad trilógiu o Strážcoch galaxie a jeho filmy a skúsenosti patria medzi najcennejšie v Hollywoode. K nemu sa pripojil renomovaný producent Peter Safran. Hoci to ešte pred pár dňami vyzeralo tak, že superhrdinské filmy s najväčšími hereckými hviezdami sa dočkajú realizácie. Teraz prichádza doslova zemetrasenie.

mama na prenájom, bardy, zabranská, Čítajte aj Markíza potvrdila prvý seriál pre rok 2023: Takto vyzerá náhrada za Oteckov!

DC Comics dlhodobo ťahá za kratší koniec voči Marvelu. Chýba koncepcia, stratégia, plán. Toto všetko Marvel mal a zas viac ako dekádu vybudoval prepojený multivesmír so superhrdinami, ktorý má hlavu aj pätu. A rozhodne sa nechystá poľaviť a už sú známe plány na najbližšie roky. Toto v rámci DC Comics nemá.

Zdá sa, že noví tvorcovia a vedenie spravila nevyhnutné rozhodnutie. Musí prísť reštart a to poriadny. Skončiť by mali aj posledné vychytené megahviezdy.

sám doma, Čítajte aj Vianoce na Jojke: Slunce, seno na Štedrý deň? Áno. A kopec iných sviatočných klasík

Podľa najnovších informácií sa Wonder Woman s Gal Gadot nedočká tretieho pokračovania, ktoré sa už aktívne pripravovalo. Pred niekoľkými týždňami Warner Bros. oznámilo, že sa po rokoch sporov dohodlo s Henrym Cavillom a ten sa naplno vráti do univerza ako Superman. Duo Gunn a Safran jasne naznačili, že filmová séria Muž z ocele sa zrejme dočká rebootu a nebude plynulo pokračovať v dejových líniách spred niekoľkých rokov.

Druhé pokračovanie Wonder Woman zinkasovala tvrdú kritiku za kvalitu.

Dlho to vyzeralo tak, že vojnová sekera bola zakopaná aj s hercom Benom Affleckom alias Batmanom, ktorý sa mal takisto vrátiť na filmové plátna. Pôvodné plány prestávajú platiť.

henry cavill, superman, Čítajte viac Stal sa zázrak: Podarilo sa presvedčiť Henryho Cavilla, aby sa stal znova...

Napokon svojho konca sa môže dočkať aj Jason Momoa alias Aquaman. Začína sa čoraz viac hovoriť o tom, že by herec mohol túto filmovú sériu opustiť po druhom chystanom filme, ktorého premiéra sa dlhodobo posúva. Aquaman 2 je doslova prekliaty film a to kvôli herečke Amber Heard, ktorá prehrala súd s bývalým manželom Johnnym Deppom. Filmové štúdio si nevie poradiť s jej rolou vo filme, kde stvárňuje hlavnú ženskú postavu. Dlhodobo sa šíria zvesti o tom, že by jej postava mala byť úplne vystrihnutá z filmu, respektíve zosekaná na nevyhnutné minimum alebo kompletne preobsadená.

Takto vyzerá akčný film Black Adam Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
Záber z filmu Black Adam.

Filmové štúdio popritom všetkom musí zvládnuť nepríjemnú situáciu s filmom Black Adam, ktorý bol v kinách toto leto a mal to byť veľký hit. Napokon skončil v nelichotivej strate vo výške 100 miliónov dolárov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ben Affleck #Batman #Superman #Henry Cavill #Warner Bros. #Wonder Woman #Gal Gadot #DC Comics