Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Z akčných scén sa vám zastaví dych! Kultová filmová séria predstavuje svoj reštart

A vyzerá naozaj bombasticky!

07.12.2022 06:00
transformers, Foto:
Záber z traileru k filmu Transformers: Rise of the Beasts.
debata
perinbaba, Čítajte aj Vianoce na Markíze: Neprídete o neodmysliteľné sviatočné klasiky! Pribudnú viaceré premiéry

Dalo sa to čakať! Transformeri sa vracajú v plnej sile, hoci ešte v nedávnej minulosti to s nimi vyzeralo nie príliš dobre. Režisér Michael Bay a producent Jerry Bruckheimer, ktorí majú na svedomí pretavenie kultových hračiek na strieborné plátna sa postupne dostali pod tvrdú paľbu kritiky a klesajúcich tržieb. Nakrútili dokopy až päť filmov, pričom posledné dva s podtitulmi Zánik a Posledný rytier sa netešili pozitívnym ohlasom. Stále to však boli snímky, ktoré ohromovali skvelou akciou a neprekonateľnými vizuálnymi a zvukovými efektami, ktoré priklincovali každého, kto sedel v kine.

Takto vyzerajú noví Transformeri! Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
Záber z traileru k filmu Transformers: Rise of...
sám doma, Čítajte aj Vianoce na Jojke: Slunce, seno na Štedrý deň? Áno. A kopec iných sviatočných klasík

Niekoľko rokov po Poslednom rytierovi sa začalo hovoriť o reštarte celej série. Ako to už býva zvykom, istú dobu sa filmové štúdio Paramount spolu s hračkovým koncernom Hasbro, ktorému Transformeri patria, doťahovali o novej podobe filmov. Dokonca sa istý čas hovorili, že do rúk do dostanú overení tvorcovia, ktorí musia predstaviť novú originálnu trilógiu. Napokon vznikol, na skúšku, spin-off film zameraný na jedného z najobľúbenejších Transformerov – Bumblebeeho a skúška na divákov zabrala! Film nielenže príjemne prekvapil kvalitou, ale aj príbehom.

streamovacie služby, TV Čítajte aj Netflix, HBO Max alebo Voyo? Túto streamovaciu službu by ste v prvej trojke nečakali

Cesta, ako pokračovať s Transformermi bola teda jasná! Treba sa odpútať od prvej pätice filmov, ktoré sa odohrávali v súčasnosti a treba divákom ukázať, čo robili roboti dlhé roky predtým.

A prvý pokus o reštart je tu! Už v lete budúceho roka dorazí do kín snímka Transformes: Rise of the Beasts, ktorý voľne nadväzuje na prvý spin-off film. Dejovo sa diváci ocitnú v 90-tych rokoch a novým súbojom medzi novými frakciami Terrorconmi a Predaconmi. Veľkou novinkou budú roboti, ktorí nebudú naberať podobu dopravných prostriedkov, ale zvierat.

Pozrite si trailer k najnovším Transformerom!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Transformers #Transformers: Rise of the Beasts