Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: 11 kinotipov na december: Nezabudnuteľná Whitney, Spielbergov príbeh a konečne nový Avatar!

wednesday, Čítajte aj Toto je nový divácky hit Neflixu! Zanechal za sebou aj neprekonateľné Stranger Things

Vianočná rozprávka

V 40. rokoch 20. storočia je malé švédske mestečko vyzdobené na Vianoce slávnostnými svetlami. Štrnásťročný syn bohatého majiteľa obchodu brigáduje na pošte a balí zásielky. Jedného dňa náhodou narazí na chudobné dievča zo sirotinca a uvedomí si, že je veľa ľudí, ktorí majú menej šťastia a nie sú bohatí ako on, a tak sa rozhodne ísť v stopách svojho tajného idolu Robina Hooda a ukradnúť vianočné balíčky bohatých a doručiť ich ľuďom, ktorí trpia núdzou.

Vianočná rozprávka je novým filmom Hannesa Holma, režiséra kultového filmu Muž menom Ove. Je prvou celovečernou filmovou adaptáciou medzinárodného bestselleru Tageho Danielssona, ktorá doposiaľ dostala len jedinú celovečernú animovanú adaptáciu. Vo Švédsku sa od svojej premiéry v roku 1975 stala kultovou sviatočnou klasikou, ktorú každé Vianoce vysiela televízia. Premiéra hranej Vianočnej rozprávky už zaznamenala vo Švédsku obrovský úspech.

Kocúr v čižmách: Posledné želanie

Kocúr v čižmách zisťuje, že jeho vášeň pre dobrodružstvo si vybrala svoju daň: prišiel už o osem zo svojich deviatich životov. Vydáva sa teda na výpravu, aby získal späť svojich deväť životov a našiel bájne Posledné želanie. Nová animovaná komédia pre celú rodinu bude mať premiéru v kinách 22. decembra.

Princezná zakliata v čase 2

Príbeh plný nádeje, lásky, kúziel a alchýmie: to všetko je Princezná zakliata v čase 2. Po úspešnej prvej časti, o ktorej bolo počuť ako o „českom Harry Potterovi“ prichádza pokračovanie. Mladá alchymistka Amélia (Eliška Křenková) získa zakázanú magickú moc a dokáže čiastočne ovplyvňovať tok času.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #filmové premiéry