Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najväčšie filmové dobrodružstvo tohto roka je takmer tu! Takto vyzerá pokračovanie Avatara

Pozrite si finálny trailer k pokračovaniu Avatara. Film s podtitulom Príbeh vody dorazí 15. decembra.

30.11.2022 06:00
AVATAR Foto:
Film Avatar si získal srdcia divákov už v roku 2009. Naplánované sú spolu tri časti aj kniha.
debata

Dlho očakávané pokračovanie legendárneho Avatara konečne prichádza do kín. Príbeh sa bude odohrávať na planéte Pandora, kde Jake Sully žije pokojne so svojou rodinou. Keď sa však vráti späť známa hrozba, musí spolu s Neytiri a armádou Na’vi opäť začať bojovať, aby ochránil svoju planétu a zachránil svoju rodinu.

walker, walker texas ranger, Čítajte aj Smutná správa: Zomrela hviezda kultového seriálu, ktorý sledovali všetci Slováci

Avatar si získal publikum už v roku 2009. Akčný a vizuálne ohromujúci príbeh sa odohrával v blízkej budúcnosti na planéte Pandora, kde ľudia spustili ťažbu a narušili ekológiu a životy Na'vi, humanoidných domorodcov z Pandory. V snahe o nadviazanie kontaktu vytvorili ľudia „Avatara“ – telo Na'vi ovládané vedomím človeka. Film zlomil všetky možné rekordy, stal sa z neho miliardový hit a James Cameron prisľúbil až štyri pokračovania.

Video
fico blaha Čítajte aj Blaha sa obul do známeho moderátora Markízy. Spochybňuje získanie jeho vysokoškolského titulu

Avatar: Cesta vody mal prísť do kín už v roku 2014, no pridanie ďalších troch pokračovaní a vývoj novej technológie na nafilmovanie scén odohrávajúcich sa pod vodou viedli k výraznému zdržaniu. Natáčať sa začalo až v roku 2017 na Manhattan Beach v Kalifornii a pokračovalo na Novom Zélande spolu s Avatarom 3. Ukončené bolo na jeseň 2020, po viac ako troch rokoch.

Avatar sa dočká pokračovania Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Avatar patrí k vlajkovým lodiam štúdií 20th...
Česko Slovensko má talent X Čítajte aj Talent s najslabším finále za posledné roky. Potreboval by oddych, bude ďalšia séria?

Po trinástich rokoch sa diváci konečne dočkali. Avatar: Cesta vody bude mať premiéru 15. decembra 2022, tretí film by mal doraziť do kín na Vianoce 2024 a štvorka o dva roky neskôr, na Vianoce 2026.

Avatar: Cesta vody preskúma neznáme časti Pandory a zameria sa na podmorský život planéty, kde v oceáne medzi útesmi žijú Metkayinovci, ktorí sú ústrednou komunitou druhého filmu. Ich vodcom je Tonowari, ktorého stvárňuje Cliff Curtis a súčasťou kmeňa je potápačka Rona v podaní Kate Winslet. Do deja sa vráti aj Sigourney Weaver v postave tínedžerky Kiri, adoptovanej dcéry Jakea a Neytiri.

Avatar: Cesta vody sľubuje vyše trojhodinový filmový zážitok na úplne novej úrovni.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Avatar: Cesta vody