Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Stal sa zázrak: Podarilo sa presvedčiť Henryho Cavilla, aby sa stal znova...

Všetko nasvedčuje tomu, že hlavný konkurent Marvelu sa po rokoch môže spamätať. Ohlásil obrovskú novinku.

14.11.2022 06:00
henry cavill, superman, Foto:
Neuveriteľné sa stáva skutočnosťou! Henry Cavill sa vráti ako Superman.
debata
black adam, dwayne johnson, Čítajte aj Je tu nový antihrdina! Avšak film s ním je akčnou, no plytkou jazdou bez emócií

DC Comics chce zabojovať o každého diváka. Komiksový gigant spolu s filmovým štúdiom Warner Bros. Discovery už roky tápu a nevedia vytvoriť prepojený svet superhrdinov ako Marvel. Navyše tu ešte bola zákopová vojna medzi hereckými hviezdami. Ben Affleck, ktorý stvárnil niekoľkokrát Batmana sa tejto úlohy vzdal pre zamietnutie sólového filmu a zároveň sa mu nepáčilo, akým kreatívnym smerom by sa filmové univerzum malo uberať. To isté platí aj o Henrym Cavillovi alias Supermanovi. Ten sa s DC Comics rozlúčil ešte v roku 2017.

V tom čase tvrdil, že sa Supermana definitívne vzdáva. Fanúšikovia boli sklamaní, keďže sa mu podarilo vdýchnuť tejto postave nový život. Medzitým Cavill naplno rozbehol svoju filmovú, ale seriálovú kariéru. Objavil sa vo viacerých áčkových filmoch, ale najmä zakotvil u Netflixu a stal sa z neho Zaklínač. Aktuálne sa do vysielania pripravuje tretia séria. Nič nenasvedčovalo tomu, že by mal nastať zvrat alebo už zázrak a zakope sa vojnová sekera.

Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou! Stal sa zázrak, v ktorý nikto už neveril. Henry Cavill hlási návrat ako Superman. Prvou lastovičkou bola potitulková scéna vo filme Black Adam, ktorý je aktuálne aj v slovenských kinách. Cavill potvrdil, že bude Supermanom v ďalších DC filmoch. Hneď sa roztrhlo vrece so správami, že sa oprášili plány pokračovať v jeho sólových filmoch a Muž z ocele 2 je na spadnutie.

Takto vyzerá akčný film Black Adam Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
Záber z filmu Black Adam.
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Henry Cavill (@henrycavill)

V krátkom videu sa Cavill prihovoril nadšeným fanúšikom, potvrdil svoj návrat a poďakoval sa dlhoročnú priazeň a najmä za trpezlivosť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Superman #Henry Cavill #DC Comics #Warner Bros. Discovery