Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: 8 kinotipov na október: Halloweensky horor, nový superhrdina aj kórejský fenomén

Black Adam

Bol otrokom, až kým nezomrel. Potom sa znovu narodil ako boh. Jeho syn obetoval svoj život, aby ho zachránil… Týmito slovami začína Dwayne Johnson trailer filmu Black Adam. Nový hrdina a zároveň zloduch bol vytvorený podľa DC komiksov.

Takmer 5000 rokov po tom, čo získal nadľudské sily egyptských bohov – a následne bol uväznený – je Black Adam oslobodený zo svojho pozemského hrobu a je pripravený rozpútať v modernom svete svoju jedinečnú formu spravodlivosti.

Black Adam sa prvýkrát objavil v komikse The Marvel Family #1 v decembri 1945. Bola vytvorený ako skorumpovaný zloduch so špeciálnymi schopnosťami, ktoré mu nadelil čarodejník Shazam. V priebehu rokov sa zo superzloducha vyvinul na morálne nejednoznačného antihrdinu. Dwayne Johnson tvrdí, že táto postava sa mu dostala pod kožu.

The Woman King

Akčná dráma The Woman King je pozoruhodným príbehom čisto ženskej vojenskej jednotky, ktorá v roku 1800 so zúrivou nemilosrdnosťou bránila africké Dahomejské kráľovstvo. Snímka inšpirovaná skutočnými udalosťami prináša impozantný príbeh generálky Naniscy (držiteľka Oscara Viola Davis), ktorá trénuje ďalšiu generáciu bojovníčok s jediným cieľom – pripraviť ich na boj s nepriateľom, ktorý je odhodlaný zničiť ich spôsob života. Za niektoré veci stojí za to bojovať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #filmové premiéry