Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Stopka pre film s Matthewom McConaugheym. Dôvodom sú „znepokojivé obvinenia“

Film mal rozprávať skutočný príbeh dievčenského futbalového tímu z amerického Dallasu.

16.09.2022 08:45
Texas McConaughey Foto: ,
Herec Matthew McConaughey na zábere z roku 2019.
debata

Filmové štúdio SkyDance zastavilo produkciu nového filmu s Matthewom McConaugheym v hlavnej úlohe len šesť týždňov predtým, ako sa malo začať nakrúcať. Podľa serveru The Hollywood Reporter štúdio projekt zastavilo kvôli „znepokojivým obvineniam“ týkajúcim sa okolností príbehu amerického dievčenského futbalového mužstva a jeho cesty do Číny v roku 1984, na ktorom má byť dej filmu Dallas Sting založený.

ally mcbeal, ally mcbealová, Čítajte aj Tomu sa hovorí poriadny zvrat! Chystá sa návrat legendárneho komediálneho seriálu

Prvé správy médií spomínané „znepokojujúce obvinenia“ nijako nešpecifikovali a štúdio sa k nim nevyjadrilo. Vtedajší tréner tímu Bill Kinder, ktorého mal vo filme stvárniť McConaughey, ale poskytol rozhovor britskému denníku Daily Mail. V ňom teraz tridsaťosemročný Kinder uviedol, že neznáma osoba poslala do štúdia SkyDance list, podľa ktorého sa „tréner najmenej jednej z hráčok dotýkal cez šaty a dával hráčkam nevhodné prezývky“. Kinder tieto obvinenia poprel.

Film mal rozprávať skutočný príbeh dievčenského futbalového tímu z amerického Dallasu, ktorý v roku 1984 odišiel do Číny, kde – napriek všetkému očakávaniu – porazil jeden z najlepších ženských futbalových tímov na svete.

wednesday, Čítajte aj Toto vyzerá naozaj...krvavo! Netflix potvrdil jesennú premiéru šialenej novinky

Matthew McConaughey mal hrať trénera tímu Billa Kindera, ktorý dievčatá priviedol k víťazstvu nad Austráliou, Japonskom a Čínou, a napokon k finálovej výhre nad Talianskom. Do úlohy jeho dcéry bola obsadená Kaitlyn Dever, ktorá je známa z filmov Šprtky to chcú tiež, novinky Vstupenka do raja a seriálu Absťák.

Produkcia minula nezanedbateľné množstvo času, úsilia a peňazí, aby našla skutočné futbalistky, ktoré by boli schopné zapracovať na svojich hereckých schopnostiach, dodal The Hollywood Reporter.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Matthew McConaughey