Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ako vznikal film Thor: Láska a hrom? Pozrite si dokument z nakrúcania

Streamovacia služba zaradila do ponuky okrem filmu aj dokument s doposiaľ neodvysielanými zábermi zo zakulisia.

10.09.2022 06:00
thor 4, Foto:
Záber z filmu Thor: Láska a hrom.
debata

Streamovacia služba Disney+ uviedla vo štvrtok, 8. septembra, v premiére marvelovku Thor: Láska a hrom, ktorá sa po svojej júlovej kinopremiére stala diváckym hitom. Úspešnú snímku dopĺňa aj dokument do zákulisia s názvom Assembled: Ako sa natáčal Thor: Láska a hrom.

Natalie Portman, Chris Hemsworth, thor 4. Čítajte viac Nová marvelovka je zbesilá jazda: Thor srší humorom, iróniou. Stačí to na pobavenie?

V novom príbehu Thor: Láska a hrom sa boh hromu (Chris Hemsworth) po páde Asgardu a udalostiach v Endgame pokúša nájsť vnútorný pokoj. Bráni mu v tom však skutočnosť, že zabijak Gorr (Christian Bale) sa rozhodol navždy zlikvidovať bohov. Aby Thor dokázal čeliť hrozbe, požiada o pomoc Valkýru (Tessa Thompson), Korga (Taika Waititi) a bývalú priateľku Jane (Natalie Portman), ktorá nevysvetliteľne ovláda jeho magické kladivo Mjölnir. Spoločne sa púšťajú do vesmírneho dobrodružstva, aby odhalili tajomstvo pomsty Gorra a zastavili ho skôr, než bude príliš neskoro.

Úspešný film dopĺňa aj dokument do zákulisia s názvom Assembled: Ako sa natáčal Thor: Láska a hrom. Tvorcovia v ňom spolu s hercami ako Taika Waititi, Chris Hemsworth, Christian Bale, Tessa Thompson a Natalie Portman odhalia tajomstvá tvorby filmu. Diváci tak budú mať možnosť vidieť pozadie v poradí už štvrtého filmu o bohovi hromu nielen prostredníctvom detailných rozhovorov s hercami a členmi filmového štábu, ale aj cez pôvodné, doteraz neodvysielané zábery z pľacu a zo zákulisia.

Thor: Láska a hrom sa na Disney+ vysiela aj vo formáte IMAX Enhanced, ktorý divákom prináša rozšírený pomer strán IMAX, ktorý poskytuje až o 26 percent viac obrazu pre hlbší zážitok zo sledovania. Viac informácií o IMAX Enhanced nájdete tu.

Natalie Portman, Chris Hemsworth, thor 4. Čítajte viac Najnovší Thor prichádza na streamovaciu službu. Len dva mesiace po premiére v kinách

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Disney+