Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najnovší Thor prichádza na streamovaciu službu. Len dva mesiace po premiére v kinách

Marvelovke Thor: Láska a hrom sa počas otváracieho víkendu podarilo do kín pritiahnuť najviac divákov z celej série.

29.08.2022 06:00
Natalie Portman, Chris Hemsworth, thor 4. Foto:
Natalie Portman a Chris Hemsworth v štvrtom pokračovaní marvelovky Thor.
debata
Septembrové filmové premiéry. Čítajte aj Septembrové kinohity: Romantika s Clooneym a Roberts aj fantasy s Tildou Swinton

Streamovacia služba Disney+ prinesie začiatkom septembra lákavú premiéru. Marvelovka Thor: Láska a hrom mala v kinách premiéru len prednedávnom, začiatkom júla, no už počas otváracieho víkendu sa stala kinohitom a podarilo sa jej nalákať najviac divákov z celej série.

Natalie Portman, Chris Hemsworth, thor 4. Čítajte viac Nová marvelovka je zbesilá jazda: Thor srší humorom, iróniou. Stačí to na pobavenie?

Thor s ničivým kladivom Mjölnir v ruke prichádza už po štvrtý raz. Snímka je pokračovaním filmu Thor: Ragnarok z roku 2017 a opäť ju režíroval novozélandský režisér Taika Waititi. Je štvrtým filmom zo samostatnej série o Thorovi a predstavuje ho v situácii, kedy si prechádza krízou stredného veku a snaží sa nájsť vnútorný pokoj.

Snimka Thor: Láska a hrom mala lepší štart ako jeho predchodca, počas premiérového víkendu sa stala tretím najúspešnejším marvelovským superhrdinským titulom pandemickej éry a globálne sa jej podarilo zarobiť 302 miliónov dolárov.

Zábery z filmu Thor: Láska a hrom Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Natalie Portmanová a Chris Hemsworth vo filme...

V novom príbehu sa boh hromu (Chris Hemsworth) vydáva na svoju najťažšiu životnú cestu – cestu sebapoznania. Jeho úsilie však preruší galaktický zabijak známy ako Gorr the God Butcher (Christian Bale), ktorý sa snaží zlikvidovať bohov. Na to, aby dokázal čeliť hrozbe, Thor požiada o pomoc Valkýru (Tessa Thompson), Korga (Taika Waititi) a starú lásku Jane Foster (Natalie Portman). Tá, na Thorovo prekvapenie, nevysvetliteľne ovláda jeho magické kladivo Mjölnir.

Spoločne sa púšťajú do hrozivého vesmírneho dobrodružstva, aby odhalili tajomstvo pomsty Gorra a zastavili ho skôr, než bude príliš neskoro. Popri nich sa vo filme môžete tešiť na Chrisa Pratta ako Star-Lorda a ako Zeus sa predstaví Russell Crowe.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Disney+