Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Kritika zmietla najdrahší film Netflixu! A reakcia? Idú sa robiť pokračovania

Netflix nedbá na pomerne zdrvujúcu kritiku filmu The Gray Man, ktorý mal byť udalosťou tohto roka. Do akčnej snímky nalial, na jeho pomery, rekordných 200 miliónov dolárov, preto nemôže "zakapať" po prvej časti.

02.08.2022 06:00
the gray man, ryan gosling, Foto:
Netflix sa nevzdá svojej najdrahšej filmovej akvizície. The Gray Man bude pokračovať aj napriek tvrdej kritike.
debata
house of the dragon, rod draka, hra o tróny, Čítajte aj Takýto seriálový august tu ešte nebol! Prichádzajú absolútne televízne hity sutaz emedi Mohlo by Vás zaujímať Zažite výnimočný deň na pľaci plný zážitkov. Kliknite na tento box, zapojte sa do súťaže a ste v žrebovaní!

Streamovací gigant má so značkou The Gray Man veľké plány. Kompetentní tvrdia, že chcú vlastnú akčnú sériu po vzore Jamesa Bonda alebo Mission Impossible. Narozdiel od menovaných filmových sérii, The Gray Man zinkasoval drsnú kritiku. Akčný film s Ryanom Goslingom a Chrisom Evansom mnohí nazvali prázdnym dielom so slabým scenárom, no dobrými vizuálnymi efektami. Populárny portál Rotten Tomatoes „ocenil“ The Gray Mana len 46%.

the gray man, Čítajte aj Netflix to zas domrvil: Rekordný rozpočet filmu, jagavé hviezdy! A výsledok? Škoda reči

Nekonala sa ani rekordná sledovanosť. Netflix očakával, že The Gray Man prinesie rekordné milióny hodín zhliadnutí. Úvodný víkend priniesol necelých 90 miliónov hodín, čím sa zaradil na piate miesto pôvodných Netflix filmov. Lepšie výsledky mal aj The Adam Project s Ryanom Reynoldsom. Akčný film predbehla aj romantická komédia The Kissing Booth. Na filmy Don't Look Up alebo Red Notice sa The Gray Man ani nechytil.

farma, Čítajte aj Zemetrasenie v Markíze: Nová séria Farmy s veľkými zmenami, Evelyn končí!

To však vôbec nevadí! The Gray Man bude pokračovať! Už záver prvého filmu jasne naznačil, že pre Netflix toto nebude jednorazová záležitosť. Len pár dní po samotnej premiére sú oficiálne potvrdené správy, že Ryan Gosling sa vráti v druhej časti, ktorá by mala byť spin-offom pôvodného filmu. Réžie sa znova ujmú bratia Russovci, ktorí majú na svedomí aj jednotku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #The Gray Man