Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Adam Sandler chystá ďalšiu komédiu pre Netflix. Zahrá si v nej celá jeho rodina

Ide o komédiu o nástrahách dospievania.

25.07.2022 06:00
Manželia Jackie Sandler a Adam Sandler na... Foto: ,
Manželia Jackie Sandler a Adam Sandler na premiére filmu Uncut Gems.
debata

Len nedávno mala premiéru inšpiratívna športová dráma Hustle, ktorá prehovorila do duše divákom aj filmovým kritikom. Jej nakrútenie bolo súčasťou dohody, ktorú má Sandlerova spoločnosť Happy Madison Productions so streamerom.

Najnovšie Netflix zverejnil informáciu, že Sandler sa objaví v hlavnej úlohe ďalšieho filmu pre streamera. Pôjde o filmovú adaptáciu románu pre mladistvých (tzv. Young Adults) od Fiony Rosenbloomovej, ktorý vyšiel v roku 2005 pod názvom You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah! (Nie ste pozvaní na moje bat micva!)

Veľa stastia pan Velky, Emma Thompson Čítajte aj Toto bolo odvážny krok. Emma Thompsonová išla s kožou na trh v eroticky ladenom filme

Plány na bat micva (židovský obrad dospievania u dievčat, jeho kresťanskou obdobou je birmovka) jedného dievčaťa sa skomplikujú a hrozí, že jedna z najdôležitejších udalostí jej mladého života bude zruinovaná.

Film režíruje Sammi Cohen a scenár napísala Alison Peck. Vo filme si zahrajú obe Sandlerove dcéry, Sunny aj Sadie, rovnako aj jeho manželka Jackie.

kolaz netflix Čítajte aj Toto je desať najdrahších filmov Netflixu. Ich rozpočty sa vyšplhali do závratných výšok

Okrem nich má vo filme účinkovať Idina Menzel, Sarah Sherman, Luis Guzmán, Ido Mosseri, Samantha Lorraine, Dylan Hoffman, Dean Scott Vazquez, Miya Cech, Ivory Baker, Dylan Dash, Millie Thorpe, Zaara Kuttemperoor.

Sandler má čerstvú skúsenosť s týmto významným míľnikom pre dievčatá, v máji 2022 ju organizoval bat micva pre svoju 13-ročnú dcéru a bola to vraj jedna veľká jazda.

S nakrúcaním začínajú už počas leta 2022.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Adam Sandler #Jackie Sandler