Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Hviezda Stranger Things kuje železo za horúca. Nakrúcanie vlastného filmu je na spadnutie

Finn Wolfhard chystá hororovú komédiu Hell of a Summer a nie je v tom sám.

17.07.2022 06:00
Finn Wolfhard Foto:
Finn Wolfhard ako Mike Wheeler v štvrtej sérii Stranger Things.
debata

Štvrtá séria Stranger Things stále dominuje v rebríčkoch sledovanosti streamingových platforiem a je teda výborný čas využiť popularitu. Mladý kanadský herec Finn Wolfhard, ktorý v seriáli zahviezdil, sa rozhodol sám vyskúšať režírovať.

Film, ktorý sa chystá nakrútiť, sa volá Hell of a Summer a režírovať ho bude spolu s ďalším hercom, Billym Brykom. Obaja účinkovali vo filme Krotitelia duchov: Dedičstvo z roku 2021.

kolaz, Roberts Clooney Čítajte aj Sú späť ako pár. Prečo sa Robertsová a Clooney rozhodli vrátiť k romantickým komédiám?

Ich spoločný film bude hororová komédia zo súčasnosti a nakrúcať ho budú podľa vlastného scenára. Zahrajú si v ňom spolu s Fredom Hechingerom, ktorého môžete poznať ako dospievajúceho syna v seriáli Biely lotus.

Filmovať sa začína počas júla v kanadskej provincii Ontário. „Som taký nadšený, že budem spolurežírovať môj prvý celovečerný film,“ povedal Wolfhard.

Wolfharda najviac preslávila úloha Mikea Wheelera v sérii Stranger Things na Netflixu a tiež ako Richie Tozier v dvoch hororových filmoch s názvom To , ktoré spolu zarobili celosvetovo viac ako 1,2 miliardy dolárov.

Netflix Čítajte aj Netflix má novinku ohľadom nového predplatného. Dal sa dohromady s technologickým gigantom

Po boku držiteľky Oscara Julianne Moore si zahral v dráme zo štúdia A24 s názvom When You Finish Saving the World (Keď dokončíš záchranu sveta), ktorú napísal a režíroval Jesse Eisenberg a ktorej premiéra je naplánovaná na tento rok.

Pre Wolfharda nejde o úplný režisérsky debut, v roku 2020 nakrútil krátky film Night Shifts, za ktorý bol ocenený na festivale krátkych filmov v Atlante.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Stranger Things #Finn Wolfhard