Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Toto je desať najdrahších filmov Netflixu. Ich rozpočty sa vyšplhali do závratných výšok

8. Bright

106 miliónov dolárov

Akčný fantasy film s Willom Smithom v hlavnej úlohe, ktorého honorár bezpochyby zhltol značnú časť rozpočtu. V Los Angeles vládne napätie medzi druhmi. Snímka, ktorú uviedol Netflix v roku 2017. Smith hrá policajta, ktorý so svojím orckým parťákom (Joel Edgerton) narazí na vecičku s veľkou mocou a zapletú sa do prorokovanej vojny o územie.

7. Pripojení (The Mitchells vs. The Machines)

110 miliónov dolárov

Komediálny animovaný film z roku 2021, v ktorom nájdete bláznivú zábavu aj dobrodružstvo. Náklady na produkciu animovaných filmov sú často veľmi vysoké a v porovnaní s hranými filmami bývajú často prehliadané. Tento film stál približne 110 miliónov dolárov a Netflix k nemu odkúpil práva na vysielanie od Sony Pictures a ide o vydarený rodinný film.

6. Trojitá hranica (Triple Frontier)

115 miliónov dolárov

Akčné filmy si vyžadujú veľké rozpočety, aby boli akčné scény a kaskadérske kúsky vierohodné. Trojitú hranicu (Tripple Frontier) uviedol Netflix v roku 2019 a má hviezdne herecké obsadenie. Zahrali si v ňom Ben Affleck, Pedro Pascal, Oscar Isaac, Garrett Hedlund a Adria Arjona. Film sa odohráva v Južnej Amerike a sleduje skupinu bývalých agentov špeciálnych síl, ktorí sa snažia o lúpež.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix