Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Čo sa stane, keď sa spojí polovica Hollywoodu? Pozrite sa na trailer, v ktorom sa to hemží známymi tvárami

Hrdinovia filmu Amsterdam sa ocitnú v centre jedného z najšokujúcejších tajných sprisahaní v americkej histórii.

08.07.2022 06:00
kolaz Foto:
Margot Robbie (zľava), Christian Bale a John David Washington stvárňujú hlavných hrdinov vo filme Amsterdam.
debata

Štúdio 20th Century predstavilo prvý trailer k očakávanému filmu Davida O. Russella (Terapia láskou, Špinavý trik, Mám rád Huckabees…), v ktorom je toľko áčkových hercov, že vzbudzuje mimoriadne veľkú zvedavosť.

Upútavka k originálnej dobovej kriminálke, ktorej scenár napísal samotný režisér, sľubuje, že „veľa z toho sa skutočne stalo“. V popredí je príbeh troch blízkych priateľov, lekára, zdravotnej sestry a právnika, ktorí sa ocitli v centre jedného z najšokujúcejších tajných sprisahaní v americkej histórii.

Natalie Portman, Chris Hemsworth, thor 4. Čítajte aj Nová marvelovka je zbesilá jazda: Thor srší humorom, iróniou. Stačí to na pobavenie?

V hlavných úlohách je bývalý Batman Christian Bale, ktorého hrozivý výzor podčiarkuje fakt, že má na tvári veľkú jazvu a umelé oko, ktoré mu kde-tu vypadne. Spolu s ním je v partii austrálska herečka Margot Robbie (Harley Quinn z filmu The Suicide Squad: Samovražedná misia, Vtáky noci a fantastický prerod jednej Harley Quinn – hoci práve s touto postavou nie je úplne stotožená). Tretieho z kamarátov si zahral John David Washington, známy napríklad ako hlavný hrdina Nolanovho filmu Tenet.

Hokus Pokus 2 Čítajte aj Do Salemu sa vracajú tri hviezdne čarodejnice! Pozrite sa na známu trojicu po 30 rokoch

Hviezdny kasting dopĺňajú mnohé známe mená, ktoré uvidíte aj v traileri. Je medzi nimi Robert De Niro, Chris Rock, Rami Malek, Mike Myers, speváčka Taylor Swiftová, Anya Taylor-Joy, Zoe Saldana a mnohí ďalší.

Film príde do kín začiatkom novembra 2022, pozrite si trailer:

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Christian Bale #Margot Robbie #film Amsterdam