Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Sú späť ako pár. Prečo sa Robertsová a Clooney rozhodli vrátiť k romantickým komédiám?

Už to vyzeralo, že Julia Robertsová a George Clooney zanevreli na žáner "romkom". Mali však svoje dôvody, prečo sa mu vyhýbali.

09.07.2022 06:00
kolaz, Roberts Clooney Foto:
Julia Robertsová a George Clooney.
debata

Dve hollywoodske megahviezdy sa spojili v novej komédii Ticket to Paradise (Vstupenka do raja). Julia Robertsová a George Clooney spolu vyrazia na Bali ako bývalí manželia, aby odhovorili svoju spoločnú dcéru od vydaja. Nech neopakuje chyby svojich rodičov… „Najhorších 19 rokov môjho života,“ hovorí Clooney v traileri k novému filmu. „Boli sme zobratí len päť,“ oponuje mu Robertsová ako exmanželka. „Rátam do toho aj zotavenie,“ dodáva Clooney.

Takýchto slovných prestreliek bude medzi nimi súdiac podľa oficiálnej upútavky vo filme veľa, hoci dcéra ich prosí, aby sa zdržali pasívnej agresie. Obaja si myslia, že sa im podarí odkloniť ju od zámeru vydať sa za niekoho, koho práve stretla a zahodiť svoju kariéru.

Spider-Man Čítajte aj Júl na HBO Max bude riadne nadupaný! Čakajte niekoľko filmových hitov

Film režíroval Ol Parker (Mamma Mia!, Úžasný hotel Marigold), ktorý spolu s Danielom Pipskim napísal scenár. Práve ten presvedčil Goergea Clooneyho, aby sa po desaťročiach dal prehovoriť na tento typ filmu. „Romantickú komédiu som nerobil naozaj od Báječného dňa (1996),“ povedal Clooney pre Deadline. Keď bol pre komédiu rozhodnutý on, pritiahol aj Juliu Robertsovú, niekdajšiu kráľovnú žánru „romkom“ ktorá naposledy účinkovala v tomto type filmov pred 20 rokmi.

Ako povedala pre The New York Times, ľudia si podľa nej niekedy mylne vysvetľujú fakt, že už dlhšie nenakrútila romantickú komédiu ako to, že už ich nakrúcať nechce.

Bond Čítajte aj Táto správa fanúšikov Jamesa Bonda nepoteší. Na ďalší príbeh agenta Jej veličenstva si bude treba počkať

„Ak by som čítala niečo, o čom som si myslela, že je na úrovni Notting Hill alebo na úrovni bláznivej zábavy vo filme Svadba môjho najlepšieho priateľa, išla by som do toho. Niečo také tu nebolo, až kým neprišiel film, ktorý som teraz nakrútila a napísal a zrežíroval ho Ol Parker.“

Clooney a Robertsová sa stretli na filmovom pľaci napríklad pri filmoch Dannyho jedenástka (2001) a Dannyho dvanástka (2004) a Robertsová si zahrala v Clooneyho režijnom debute z roku 2002 s názvom Milujte svojho zabijaka (Confessions of a Dangerous Mind).

Film zamieri na veľké plátna v septembri, pozrite si trailer:

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #George Clooney #Julia Roberts