Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Filmový júl na Disney+: Rozprávka o ťažko skúšanej princeznej aj mysteriózny horor

Princezná s Joey King v hlavnej úlohe a zopár ďalších filmov, ktoré zasvietia medzi novinkami na streamovacej platforme.

06.07.2022 08:20
Joey King, Princezna Foto:
Joey King ako stredoveká Princezná.
debata

K filmovej ponuke na streamovacej platforme Disney+ v júli pribudne niekoľko nových titulov. Prinášame vám prehľad toho, čo bude nové.

Princezná

Už dosupné na Disney+

Akčné fantasy dobrodružstvo zažijete v rozprávke s Joey Kingovou v hlavnej úlohe. Táto mladá herečka sa okrem iného preslávila úlohou týraného dieťaťa v seriáli The Act, kde si zahrala Gypsy Rose Blanchardovú, dievča žijúce v područí svojej prehnane starostlivej matky. Poznáte ju aj zo série filmov Kissing Booth. Teraz je z nej princezná, ktorá ale nemá na ružiach ustlané. Pevná vôľa tejto zručnej a silnej mladej princeznej prejde zásadnou skúškou. Krásna princezná sa odmietne vydať za krutého sociopata, ktorému bola sľúbená, unesú ju a zamknú do odľahlej veže zámku jej otca. Jej nenávidený a pomstychtivý nápadník chce získať otcov trón a tak princezná musí ochrániť svoju rodinu aj celé kráľovstvo.

gotham knights, Čítajte aj Batman je mŕtvy, nech žije... Nový seriál pred premiérou zinkasoval veľkú vlnu hejtu

Hashtag podvodníčka

Dostupné od 29.júla

Danni Sandersová (Zoey Deutch) je ctižiadostivá spisovateľka bez priateľov, romantických vyhliadok aj bez followerov. Rozhodne sa predstierať na Instagrame výlet do Paríža, aby posilnila svoj vplyv na sociálnej sieti. Tam ju zasiahne desivý incident a Danni sa nevedomky zapletie do ešte väčšej lži. Konečne má život, o ktorom snívala, je influencerkou a obhajkyňou práv, priatelí sa s Rowan (Mia Isaac), s dievčaťom, ktoré prežilo streľbu v škole a venuje sa spoločenským zmenám. Stretne tiež muža svojich snov. Je však len otázka času, kedy sa všetko prevalí a Danni spozná temnú stranu internetu.

Bobove burgery vo filme

Od 13. júla

Film založený na obľúbenom seriáli. Belcherovci sa snažia zachrániť reštauráciu pred zatvorením, pretože sa pred ňou vytvorila diera. Ich deti sa snažia vyriešiť záhadu, ktorá by mohla zachrániť rodinnú reštauráciu.

Martin Pyco Rausch Čítajte aj MrPYCO: Robím všetko preto, aby ste na mojom profile dostali na niečo chuť

The Empty Man

Od 9. júla

Lovecraftovský horor, v ktorom bývalý policajt pri pátraní po nezvestnom dievčati narazí na tajnú skupinu, ktorá sa pokúša privolať desivú nadprirodzenú entitu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #filmové premiéry #Disney+