Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Júl na HBO Max bude riadne nadupaný! Čakajte niekoľko filmových hitov

Na streamovaciu platformu konečne prichádza najnovší Spider-Man, ale aj zaujímavá filmová lahôdka Klan Gucci s Lady Gaga.

04.07.2022 06:00
Spider-Man Foto:
Zendaya a Tom Holland vo filme Spider-Man: Bez domova
debata

Júlové filmové premiéry na HBO Max, ale aj na televíznom kanáli HBO, prinesú kinohity, ktoré ešte len nedávno opustili veľké plátna. Pozrite si tri tipy na filmy, ktoré vás môžu zabaviť v najbližších dňoch a týždňoch.

Spider-Man: Bez domova

Nedeľa 31. júla

Jeden z najväčších kasových trhákov tohto roka prichádza na televízne obrazovky! Najnovší Spider-Man s Tomom Hollandom, Zendayou, Benedictom Cumberbatchom a ďalšími obľúbenými hercami vtrhne do vašich obývačiek. Po prvýkrát vo filmovej histórii sa Spider-Man alias Peter Parker ocitne bez ochrany svojej masky, a tým bez možnosti oddeliť svoj normálny život od nebezpečného života superhrdinu.

Peter Parker požiada o pomoc Doktora Strangea, no potom sa Peter ocitne v ešte väčšom nebezpečí. Musí tak zistiť, čo naozaj znamená byť Spider-Manom.

Pozrite si zábery z filmu Spider-Man: Bez domova Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Spider-Man a Electro vo filme Spider-Man: Bez...

Klan Gucci (House of Gucci)

Nedeľa 17. júla

Klan Gucci je inšpirovaný šokujúcim skutočným príbehom impéria talianskeho módneho domu. Tri desaťročia rodinnej histórie, v ktorej nechýbajú láska, zrada, dekadencia, pomsta ani vražda, skladajú dokopy mozaiku toho, čo všetko so sebou nesie slávna značka Gucci.

Klan Gucci Fotogaléria - 5 fotiek Všetky fotky
Jeremy Irons vo filme Klan Gucci.

V hlavných úlohách filmu uvidíte Lady Gaga, Adama Drivera, Al Pacina, Jareda Leta či Salmu Hayekovú.

Resident Evil: Vitajte v Raccoon City

Nedeľa 24. júla 2022

V Resident Evil: Vitajte v Racoon City, kedysi prosperujúcom domove farmaceutického gigantu Umbrella Corporation, je Raccoon City teraz vymierajúcim mestom na stredozápade. Exodus spoločnosti spravil z mesta pustatinu… s veľkým zlom pod hladinou. Keď sa toto zlo rozpúta, skupina preživších musí spolupracovať, aby odhalila pravdu a prekonala noc.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO Max #Klan Gucci #Spider-Man: Bez domova