Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Do Salemu sa vracajú tri hviezdne čarodejnice! Pozrite sa na známu trojicu po 30 rokoch

Disney+ púšťa von informácie o snímke Hokus Pokus 2, prinášame vám trailer!

01.07.2022 06:00
Hokus Pokus 2 Foto:
Kathy Najimy (zľava) ako Mary Sandersonová, Bette Midlerová ako Winifred Sandersonová a Sarah Jessica Parkerová ako Sarah Sandersonová vo filme Hokus Pokus 2, ktorý bude exluzívne na Disney+.
debata

Sestry Sandersonové prichádzajú znova! Je to už takmer 30 rokov, odkedy sa diváci zoznámili s trojicou čarodejníc prichádzajúcich zo 17. storočia do súčasnosti. Disney pripravuje pokračovanie známeho filmu s troma okúzľujúcimi bosorkami, v podaní hereckých hviezd, akými sú Sarah Jessica Parker, Bette Midlerová a Kathy Najimy.

Prichádzajú zo 17. storočia a hľadajú malé deti, aby im mohli vziať im duše a dokončiť čarovný nápoj a získať večný život. Tentoraz to bude na troch stredoškolských študentkách, aby zastavili čarodejnice spôsobujúce chaos v Saleme v predvečer sviatku Všetkých svätých.

Zábery z filmu Hokus Pokus 2 Fotogaléria - 5 fotiek Všetky fotky
Belissa Escobedová ako Izzy a Whitney Peaková...

Na pokračovaní hororovej komédie sa pracuje už mnoho rokov a režisérka Anne Fletcherová si zopakuje spoluprácu s hviezdnym tímom. „Som nesmierne nadšená, že môžem byť zapojená do pokračovania takého obľúbeného filmu, akým je Hokus Pokus. Fanúšikovia na celom svete si tieto postavy obľúbili a urobili z tohto filmu halloweensku tradíciu, ktorej popularita stále rastie,“ uviedla režisérka Anne Fletcherová.

Vo filme si okrem troch hereckých hviezd zahrajú Sam Richardson, Whitney Peaková, Doug Jones, Hannah Waddinghamová, Tony Hale, Taylor Paige Henderson, Lilia Buckinghamová.

Pozrite si teaser trailer k pripravovanému filmu Hokus Pokus 2.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sarah Jessica Parker #Bette Midler #Disney+ #Hokus Pokus 2