Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Disney sa kajá a chce Deppa späť! Ponúka neuveriteľnú sumu, aby bol zas pirát

Situácia okolo možného návratu Johnnyho Deppa pod krídla koncernu Disney naberá v posledných týždňoch na obrátkach.

11.07.2022 06:00
jack sparrow, johnny depp, Foto:
Disney údajne ponúklo Deppovi 300 miliónov dolárov, aby sa vrátil ako Jack Sparrow v ďalších filmových dobrodružstvách.
debata
talent, Čítajte aj Jojka sa vo veľkom chystá na jeseň: Toto sú prvé informácie o novej sérii Talentu

V máji sa rozlúskol dlhodobý súdny proces medzi Johnnym Deppom a jeho exmanželkou Amber Heard, ktorá ho obvinila z viacerých trestných činov, vrátane domáceho násilia. Po týždňoch prepierania ich súkromia napokon súd dal za pravdu Deppovi a Heard bol odsúdená za krivú výpoveď. Navzájom si musia zaplatiť niekoľko miliónov dolárov. Kým pre herca to nebude problém, ten musí exmanželke zaplatiť dva milióny, ona jemu päťkrát viac.

Kým on má násobne väčší majetok a vyplatenie odškodného ho nezasiahne, ona má problém a hrozí jej bankrot. Navyše jej kariéra sa dostala do slepej uličky, Depp sa zrejme znova stane superhviezdou.

hbo max, hbo, Čítajte aj Šok pre divákov HBO: Pripravte sa na veľké škrty na streamovacej platforme

Čo to naznačili aj ústupky koncernu Disney, ktoré po rokoch vrátilo postavičku Jacka Sparrowa do svojich zábavných parkov a znova začalo premietať filmy zo série Piráti Karibiku. Dovtedy mal Depp stopku, po prvotných obvineniach Disney nečakalo a preventívne všetky zmienky o svojej niekdajšej hviezde stiahlo. Po vyhratom súde sa všetko obracia.

Navyše sa dlhodobo plánoval reboot pirátskej série. V hre boli dva scenáre – jeden s Deppom, druhý bez neho. Vyzerá to tak, že v hre je ten prvý a Disney chce s Deppom zakopať vojnovú sekeru a vysiela signálny na udobrenie a k tomu tučný balík peňazí.

Natalie Portman, Chris Hemsworth, thor 4. Čítajte aj Nová marvelovka je zbesilá jazda: Thor srší humorom, iróniou. Stačí to na pobavenie?

Disney údajne Deppovi ponúklo neuveriteľných 300 miliónov dolárov, aby sa vrátil ako Jack Sparrow v ďalších filmových príbehoch. Odpustenie nebude ľahké, viaceré zdroje hovoria, že Depp sa nechce vrátiť pod krídla Disney, nevie mu odpustiť jednanie pred súdom. Iné zdroje zas hovoria, že všetko je na dobrej ceste a v blízkej budúcnosti by sa mohli začať prípravy novej verzie pirátskej ságy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #Disney #Piráti z Karibiku