Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ďalšia kariéra na odstrel? Po Deppovej exmanželke to má zrejme zrátané...

Štúdio Warner Bros. rieši po Amber Heard ďalšieho "svojho" herca, ktorého angažovalo do svojich veľkofilmov.

05.07.2022 06:00
the flash, Foto:
Pôvodne mal The Flash prísť do kín tento rok, napokon sa premiéra posunula na rok 2023.
debata
jack sparrow, johnny depp, Čítajte aj Veľké udobrenie medzi Disney a Johnnym Deppom? Čo znamená gesto filmového gigantu

Je ním Ezra Miller, ktorý sa objavil v troch filmoch zo série Fantastické zvery, kde zohráva jeho postava kľúčovú úlohu. Navyše je predstaviteľom The Flasha, objavil sa vo viacerých snímkach o Batmanovi a Supermanovi. Budúci rok sa do kín dostane jeho prvý sólový film o Flashovi. Ten mal svetlo sveta uzrieť už pred niekoľkými rokmi, avšak štúdio dlhodobo nebolo spokojné so scenárom, projekt viackrát menil režiséra a tak premiéra sa viackrát posúvala. Boli obdobia, keď to vyzeralo tak, že film nikdy nevznikne.

and just like that, ako to bolo ďalej, sex v meste, Čítajte aj Ďalšie časti Sexu v meste sa blížia! Vráti sa späť divákmi zbožňovaná Samantha?

Napokon, po viacerých odkladoch, je stanovená premiéra na rok 2023, film je hotový, no opäť je tu veľký problém. Mladý herec, ktorého nazývajú jedným z najväčších talentov mladej generácie, má v pravidelných intervaloch potýčky so zákonom. Všetko vygradovalo pred pár týždňami, keď ho na Havaji zatkli pre viaceré priestupky. Vtedy už filmové štúdio Warner Bros. sa rozhodla zakročiť a vyzerá to tak, že jeho kariéra je nateraz v slepej uličke.

OBI-WAN KENOBI Čítajte aj Je toto splnený seriálový sen? Disney+ vytasilo svoj tohtoročný megahit na divákov

V hre boli scenáre, že sólový film o Flashovi dostane stopku a zruší sa premiéra. Napokon kompetentní zmenili názor, uvedomili si finančné straty a Flasha vypustia. To je však Ezrov posledný projekt pre Warner Bros., aspoň doteraz. Padlo rozhodnutie, že nebude oslovený do ďalších filmov. Pri Millerovi teda prišlo zásadnejšie a rýchlejšie rozhodnutie ako pri Amber Heard, pri ktorej sa stále špekuluje o tom, či ju vystrihnúť z Aquamana 2 alebo nie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Warner Bros. #The Flash #Ezra Miller