Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Miliónová hviezda! Po Stranger Things sa rúti do ďalšej kultovej filmovej ságy

Hviezda mladej herečky stúpa strmhlav nahor!

22.08.2022 06:00
millie bobby brown, stranger things, Foto:
Herečka Millie Bobby Brown sa možno stane súčasťou sveta Star Wars!
debata (1)

Vyzerá to tak, že mladá herečka Millie Bobby Brown, ktorá začala kariéru v hite Stranger Things od Netflixu, má o ďalšie úlohy postarané. Diváci o ňu rozhodne neprídu. Už popri nakrúcaní kultového seriálu sa objavila vo viacerých blockbusteroch – filmy o Godzille, ale známe je aj ako Enola Holmes. Nedávno naplno hviezdila v 4. sérii Stranger Things, ktorej prípravy sa natiahli až na tri roky.

A to nie je koniec! Netflix potvrdil nakrúcanie piatej série, ktorá bude už finálová. Nateraz sa nevie, koľko bude trvať produkcia a kedy vôbec bude možné určite dátum premiéry. Jedno je isté, skôr ako v roku 2024 to nebude. Brown je už teraz najlepšie platenou hviezdou Netflixu, no jej konto sa ešte nafúkne.

Podľa najnovších informácií po herečke poškuľuje koncern Disney, ktorý má pod palcom ikonickú značku Star Wars (Hviezdne vojny). Chystá sa totiž reštart tohto filmového univerza a filmové štúdio chce prilákať novú generáciu divákov. A Millie Bobby Brown je symbolom a idolom mladého publika. Hovorí sa o tom, že za jej účasť v pripravovanom filme by mala zinkasovať 12 miliónov dolárov.

Aktuálne Star Wars filmy majú pauzu, keďže pred troma rokmi sa ukončila veľká sága o Skywalkerovcoch. Epizóda IX priniesla skôr kritiku ako pochvalu a Disney sa rozhodlo stopnúť prípravy filmov a sústredila sa na výrobu hraných seriálov na svojej streamovacej platforme Disney+. Vďaka tomu dostali priestor úplne nové postavy a príbehy a Star Wars dostalo svieži vietor.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Disney #Star Wars #Stranger Things #Millie Bobby Brown