Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ryan Gosling v očakávanom akčnom trileri na Netflixe! Júl ale inak bude hlavne o romantike

Streamer láka cez leto divákov najmä na romantické tituly. Nebude chýbať nový film podľa románu Jane Austenovej a animák od tvorcu Moany.

25.06.2022 06:00
kolaz, netflix jul Foto:
Júlové filmové tituly budú najmä o romantike, ale príde aj očakávaný akčný triler Gray Man.
debata

Leto je vo vzduchu a najväčší streamer sa rozhodol využiť tento čas, aby pridal zopár romantických noviniek. Medzi nimi je klasika, romantika aj komédie pre young adults. Netflix ponúkne aj očakávaný triler s Ryanom Goslingom v hlavnej úlohe a animák od oceňovaného tvorcu hitov ako Moana a Veľká šestka. Pozrite si náš júlový filmový prehľad na Netflixe!

The Gray Man

Premiéra: 22. júla

Akčný triler nakrúcaný aj v Prahe, podľa úspešnej knižnej predlohy, v ktorom sa môžete tešiť na zaujímavý kasting. Stretli sa v ňom Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas a tiež Billy Bob Thornton. Keď najskúsenejší agent CIA, ktorého pravú identitu nikto nepozná, náhodou odhalí temné tajomstvá agentúry, psychopatický bývalý kolega vypíše odmenu na jeho hlavu, čím spustí celosvetové pátranie po medzinárodných vrahoch.

Persuasion

Premiéra: 15. júla

Letnú dávku romantiky doplní na Netflixe film, ktorý je adaptáciou klasického románu Jane Austenovej v hlavnej úlohe s Dakotou Johnsonovou. Ak máte na Netflixe nastavenú češtinu, nájdete ho pod názvomPýcha a přemlouvání. Hlavnou postavou filmu je Anne Elliotová, ktorá žije so svojou snobskou rodinou na pokraji bankrotu, je neprispôsobivá žena s moderným cítením. Keď sa do jej života vráti Frederick Wentworth, Anne si musí vybrať, či hodí minulosť za hlavu alebo počúvne svoje srdce.

elvis, austin butler Čítajte aj Dostal ho na vrchol a potom ho zničil. Príbeh Elvisa, ako ste ho ešte nikdy nevideli

Ahoj, zbohom a všetko medzi tým

Premiéra: 6. júla

Júlové leto lásky na Netflixe odštartuje hneď skraja romantickou komédiou pre mladých Ahoj, zbohom a všetko medzi tým. Claire (Talia Ryder) a Aidan (Jordan Fisher) sa dohodli, že sa rozídu ešte pred nástupom na vysokú školu, no ešte predtým sa vydávajú na posledné veľkolepé spoločné rande. Idú po stopách svojho vzťahu a navštevujú známe aj nečakané miesta. V hlave im vŕta otázka, či zostať spolu alebo sa rozísť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dakota Johnson #netflix #Ryan Gosling