Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Stroskotaná herečka Amber Heard zrejme skončila v Aquamanovi: Zostane na mizine?

Herečka Amber Heard si zrejme sama pod sebou podpílila konár, keď ju súd uznal vinnou za krivú výpoveď. Zmizne z chystaného blockbusteru Aquaman 2?

20.06.2022 06:00
Amber heard, heard, mera, Foto:
Štúdio Warner Bros. oficiálne nepotvrdilo koniec herečky, množia sa však viaceré dohady o tom, čo s ňou (ne)bude v druhom Aquamanovi.
debata
the sandman, sandman, Čítajte aj Netflix v lete poriadne dupne na plyn! Diváci sa dočkajú jedného z top seriálov roka

Názory sa rôznia. Filmovým svetom za ostatné dni preleteli „zaručené“ správy o tom, ako sa štúdio Warner Bros. rozhodlo vykorčuľovať zo situácie s odsúdenou herečkou. Tú súd uznal vinnou z krivej výpovede a po niekoľkých týždňoch prepierania špinavých detailov jej života s Johnnym Deppom dostala príkaz zaplatiť mu 10,35 milióna ako odškodné. Depp jej musí zaslať dva milióny.

mera, jack sparrow, Čítajte aj Vojna Depp vs. Heard má dôsledky: Skončia sa ich kariéry na smetisku filmových dejín?

Kým od Deppa dali ruky preč veľké filmové štúdia na čele s Disney hneď na začiatku kauzy a nevyužili prezumpciu neviny, Warner Bros. dlhodobo drží ju drží v Auqamanovi 2. Fanúšikovia filmu spísali petíciu, ktorá má viac ako 4,5 milióna podpisov, aby ju tvorcovia vystrihli a nahradili inou herečkou. Dokonca si vybrali, ktorá by to mala byť – Emilia Clarke z Hry o tróny.

šťastná rybka, Čítajte aj Nový seriál na Jojke: Trošku humoru, "scenáristické perly", ale dá sa to pozrieť

Depp dostal stopku s Pirátmi z Karibiku 6 a posledné roky sa neobjavil vo väčšom filmovom hite. Aktuálne sa situácia obracia a hovorí sa o tom, že by sa Depp mal vrátiť na strieborné plátna. Opačný prípad je Amber Heard, ktorá nemá za sebou bohatú a finančne výnosnú kariéru a odškodné môže byť pre ňu likvidačné.

Navyše by mala zmiznúť aj z Aquamana 2. Za ostatné dni bolo zverejnených viacero scenárov, Warner Bros. však nič nepotvrdzuje, zatiaľ. Premiéra druhého pokračovania je presunutá na rok 2023, pôvodne mal film vtrhnúť do kín ešte tento rok. Zostáva tak ešte čas na prípadné výraznejšie zásahy do celého diela.

stranger things, Čítajte aj Nedočkavosť stúpa! Už len zopár dní a Stranger Things je späť s finálovými časťami

Aké sú scenáre?

  • Amber Heard alias Mera, ktorá je hlavnou ženskou postavou vo filme, bola podľa oficiálnych správ z filmového štúdia bola „prestrihaná“ na minimum. Počas súdu štúdio potvrdilo, že sa objaví len v desiatich minútach filmu. Za jej úplne vyškrtnutie sa postavil hlavný predstaviteľ vodného hrdinu Jason Momoa.
  • Ďalšia správa hovorila o tom, že Heard bude kompletne vynechaná z filmu.
  • Tretí scenár hovorí o tom, že na začiatku dvojky Mera zomrie pri pôrode syna a následne všetky jej scény boli vystrihnuté.
  • Štvrtý variant totálne obrátil predchádzajúce správy. Údajne sa postava Mery mala rozšíriť, z pôvodných desať na dvadsať minút.
  • Úplne najnovšia správa hovorí jasne. Amber Heard ako Mera skončila. No jej postava by nemala, pretože je kľúčová pre celý príbeh. Warner Bros. podľa všetkého hľadá náhradu za kontroverznú herečku a film by čakali rozsiahle prerábky. O to viac sú fanúšikovia nadšení, pretože veria, že štúdio dá na ich iniciatívu a pokúsi sa získať herečku Emiliu Clarke.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #Amber Heard