Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Poznáte týchto deväť filmov na tému otcovstva? Čo si pozrieť na streamovacích platformách

Fatherhood (Otcovstvo)

Kde sa dá vidieť: Netflix

Ovdovený otec zostane na výchovu dcery úplne sám a musí zvládnuť vlastné pochybnosti, obavy, smútok a tiež haldy špinavých plienok. Inspirované skutočným príbehom.

Like Father

Kde sa dá vidieť: Netflix

Odľahčená americká komédia, v ktorej si otca zahral niekdajší predstaviteľ seriálového psychiatra Frasera, Kelsey Grammer a v úlohe dcéry sa predstavila Kristen Bellová. Tá si zahrala workoholičku, ktorú priamo na svadbe opustí budúci manžel. Na svadobnú cestu si zdeptaná mladá žena v slabej chvíli ako náhradu pozve otca, ktorý ju opustil ako dieťa a nemá si s ním čo povedať. To je základ pre mnohé nedorozumenia aj komické situácie, ktoré v snímke rozvíja aj americký komik Seth Rogen, ktorý si tam zahral.

Dom

Kde sa dá vidieť: Netflix

zväčšiť Aj film Dom režisérky Zuzany Liovej rozpráva o... Foto: DOMFILM.SK
Zuzana Liová, Dom Aj film Dom režisérky Zuzany Liovej rozpráva o otcovi, ktorý pre dcéru stavia dom. Hlavnú úlohu si zahral Miroslav Krobot.

Aj v popredí filmu Zuzany Liovej, ktorý bol v roku 2012 ocenený šiestimi Slnkami v sieti, je otcovstvo, hoci v trochu iných súvislostiach, ako v amerických komédiách. Despotický otec v podaní Miroslava Krobota chce pre svoju dcéru postaviť dom hneď vedľa vlastného domu a zabezpečiť jej tak budúcnosť. Dcéra, ktorú si zahrala Judit Bárdos, má ale inú predstavu o živote, chce odísť do zahraničia a spoznávať svet.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #otcovstvo #netflix #Apple TV #streamovacie služby #HBO Max