Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bude to najakčnejšia a nazábavnejšia jazda! Brad Pitt sadá do vlaku a musí sa vyrovnať s ďalšími zabijakmi

Japonskom sa rúti vlak, v ktorom sedí partia top zločincov z celého sveta. Pozrite si trailer k filmu Bullet Train.

10.06.2022 06:00
Bullet Train plagat Foto:
Brad Pitt nastúpi do ultrarýchleho vlaku ženúceho sa bez zastávky naprieč Japonskom. Spolu s partiou elitných zabijakov, ktorí si idú navzájom po krku.
debata

„Moja smola je gigantická. Ani sa nemusím snažiť niekoho zabiť a ľudia zomierajú,“ hovorí Brad Pitt v traileri k akčnému filmu Bullet Train. Film, ktorý je kandidátom na najakčnejšiu a najzábavnejšiu snímku tohto leta, nakrútil David Leitch, režisér filmov ako John Wick a Deadpool 2.

Brad Pitt dostáva krycie meno Lienka (Lady Bug), pretože vraj prináša šťastie. Inak je to nájomný vrah, ktorý má chronickú smolu a nemôže si dovoliť ďalší prešľap. Sadá do ultrarýchleho vlaku, v ktorom sa vezú piati najelitnejší zabijaci z celého sveta.

JURASSIC WORLD DOMINION, Čítajte aj Toto rozhodne nie je dinosaurie šialenstvo! Jurský svet sa, našťastie, končí...

Nájomní vrahovia s najrôznejšími výnimočnými schopnosťami sa počas divokej jazdy Japonskmo kreatívne snažia pripraviť jeden druhého o život. Zároveň zisťujú, že ich misia má niečo spoločné a ich úlohy sú prepojené.

Vo filme sa okrem Brada Pitta objaví aj Sandra Bullock (ktorá v tomto filme nahradila Lady Gaga), Zazie Beetz (Deadpool 2), Joey King (Stánok s bozkami) či Brian Tyree Henry (Eternals, Godzilla vs. Kong).

Zábery z trileru Bullet Train s Bradom Pittom Fotogaléria - 5 fotiek Všetky fotky
Brad Pitt na zábere z filmu Bullet Train.

Brad Pitt a režisér David Leitch sa už v minulosti stretli pri nakrúcaní akčných filmov Klub bitkárov (1999), Dannyho jedenástka (2001), Trója (2004) či Pán a pani Smithovci (2005). David Leitch robil Bradovi Pittovi kaskadéra.

Black Adam, Dwayne Johnson Čítajte aj Dwayne Johnson konečne prichádza ako Black Adam. Pozrite si prvý oficiálny trailer k filmu!

V Bullet Train ale robil Brad Pitt 95% všetkých kaskadérskych akcií sám, ako tvrdí kaskadérsky koordinátor filmu.

Pozrite si nový trailer k fimu Bullet Train so slovenskými titulkami:

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt #Bullet Train