Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Lacná poľská erotika na Netflixe: Pokračovanie 365 dní potopili kritici, ale aj diváci

Lacný sex otrávil už aj diváka

No zdá sa, že pri dvojke už aj diváci rezignovali. Žeby boli prejedení nekonečných sexuálnych scén, podfarbených popovými skladbami, kde sa už ani nič iné nedeje. Diváci na sociálnych sieťach popisujú, že snímka obsahuje mnoho dejových nezrovnalostí a chýb. Film 365 dní: Ten deň bol po nasadení na Netflix dva týždne na vrchole rebríčka sledovanosti, no potom sa začal prepadať nižšie.

zväčšiť Poľský erotický film 365 dní: Ten deň získal... Foto: Netflix
365 dni ten den Poľský erotický film 365 dní: Ten deň získal hodnotenie 0% od kritikov aj divákov.

Už nedokázal vyvolať taký ošiaľ ako jednotka. Ale čísla stále nemal najhoršie. Počas prvých štyroch týždňov od uvedenia mal sledovanosť 121,5 miliónov hodín. Pre porovnanie – minuloročný hit Netflixu Red Notice mal napríklad 364 miliónov hodín.

Jednotka mala na portáli Rottentomatoes.com biedne divácke hodnotenie, ale aspoň nejaké. Tentoraz má 0% nielen od kritikov, diváci už tentoraz ani film nehodnotili.

Karel Roden, Premlcane Čítajte aj Stihnú to? V tomto trileri sa začína lov na vraha, ktorého vražda bude o pár hodín premlčaná

Napriek tomu Netflix chystá tretí film, lebo sex ešte stále predáva a z hlavných hrdinov sú už hviezdy, takže z toho treba vyťažiť, čo sa dá.

Pozornosti porotcov Zlatých malín ale pravdepodobne tento film neunikne, lebo ak si niečo zaslúži anticenu, tak je to 365 dní: Tento deň.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #365 DNI #365 dní: Ten deň