Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Júnové filmy na HBO Max: Medzi ťaháky patrí Venom aj Rodina Adamsovcov 2

Čo si pozrieť na streamovacej platforme aj na televíznom kanáli HBO.

05.06.2022 07:00
Venom 2 Carnage prichadza Foto:
Záber z filmu Venom 2: Carnage prichádza.
debata

Venom 2: Carnage prichádza (Venom: Let There Be Carnage)

Premiéra: 26. júna 2022

Nestihli ste pokračovanie Venoma s Tomom Hardym v hlavnej úlohe v kine? Pozrite si film, ktorý mal premiéru v októbri minulého roka na streamovacej platforme HBO Max. Viac ako po roku sa novinár Eddie Brock snaží prispôsobiť životu hostiteľa, nebezpečného mimozemského symbionta, ktorý mu prináša nadľudské schopnosti. Svoju kariéru chce obnoviť rozhovorom so sériovým vrahom Cletusom Kasadym, ktorému sa ale podarí utiecť z väzenia a sám sa stáva ďalším hostiteľom.

Rodina Adamsovcov 2 (The Addams Family 2)

Premiéra: 5. júna

Morticia a Gomez s istým znepokojením sledujú ako ich deti dospievajú a začínajú sa vyhýbať rodinným večeriam a ďalším spoločným aktivitám. Preto sa rozhodnú upevniť rodinné putá a vyraziť na poslednú strašnú rodinnú dovolenku. Naložia teda dcéru Wednesday, syna Pugsleyho, strýka Festera a ostatných členov rodiny do veľkého karavanu a vydajú sa na ďalekú cestu naprieč Amerikou, aby sa opäť zblížili a zažili nové vzrušujúce dobrodružstvá. Mohlo by sa na tom niečo pokaziť?

Muž v temnote 2 (Don’t Breathe 2)

Premiéra: 12. júna

Ak by ste zatúžili po zimomriavkach, môžete si pozrieť pokračovanie úspešného hororu. Odohráva sa niekoľko rokov po násilnom vniknutí do domu, kde Norman Nordstrom (Stephen Lang) žije v ústraní, kým ho nedobehnú hriechy z minulosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO Max