Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Ďalšie kaskadérske kúsky Toma Cruisa! Po mnohých odkladoch sa pohol dopredu aj nový film Mission: Impossible 7

Masívny rozpočet, prísne opatrenia

Produkcia filmu Mission: Impossible – Odplata – Prvá časť bola opakovane zastavená kvôli pandémii Covid-19. Tým sa rozpočet vyšplhal na rekordnú sumu 290 miliónov dolárov, pričom ešte nie sú zarátané náklady na propagáciu. Pandémia zmarila nakrúcanie filmu napríklad vo februári 2020, kedy sa natáčanie v Benátkach muselo zrušiť po tom, čo sa severné Taliansko stalo epicentrom pandémie koronavírusu.

zväčšiť Tom Cruise a Hayley Atwell pred kamerami filmu... Foto: SITA/AP, Andrew Medichini
Tom Cruise Tom Cruise a Hayley Atwell pred kamerami filmu "Mission: Impossible 7" .

Keď neskôr obnovili nakrúcanie vo Veľkej Británii, Tom Cruise z vlastných prostriedkov zainvestoval 500-tisíc libier do prenájmu starej výletnej lode, aby sa členovia štábu mohli odizolovať od okolitého sveta a mohli pokračovať v nakrúcaní.

Gray Man, Ryan Gosling Čítajte aj Najlepší špión je ten, ktorého si vôbec nevšimnete. Ryan Gosling sa tento raz pokúsi byť nenápadný

Počas nakrúcania svet obleteli aj videá, ako Tom Cruise vystupuje ostro proti členom štábu, ktorí nedodržiavali prísne hygienické opatrenia súvisiace s pandémiou. Zopár členov štábu údajne aj skončilo.

Siedmy film zo série Mission: Impossible už je v štádiu postprodukcie, ôsmy vo fáze nakrúcania.

Pozrite si oficiálny teaser trailer:

Pozrite si prvé zábery z filmu Mission: Impossible - Odplata - Prvá časť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tom Cruise #Mission Impossible