Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najnovšie Fantastické zvery mieria z veľkých plátien do obývačiek. Film prichádza na stream

Dumledorove tajomstvá budú on-line len niekoľko týždňov po kinopremiére.

30.05.2022 07:00
FANTASTIC BEASTS: THE SECRETS OF DUMBLEDORE Foto:
Záber z filmu Fantastické zvery: Dumbledorove tajomstvá.
debata

HBO Max prinesie už o pár dní premiéru tretej časti zo série Fantastické zvery s podtitulom Dumbledorove tajomstvá. Snímka, ktorá mala na Slovensku premiéru 14. apríla, prichádza na streamovaciu platformu len necelých sedem týždňov od kinopremiéry.

TOP GUN: MAVERICK Čítajte aj Maverick vás pohltí a na konci filmu vypľuje. Tom Cruise si vydupal poctivý akčný film bez skratiek

Dňom premiéry na streamovacej platforme je pondelok. Hoci niektorí kritici hodnotia film vlažne (na portáli Rotten Tomatoes má hodnotenie 47%). Vyčítajú mu napríklad preobsadenie hlavného záporáka – Mads Mikkelsen vystriedal Johnnyho Deppa po tom, čo sa objavili informácie jeho partnerky Amber Heardovej o údajnom domácom násilí. Nedostatok mágie a málo filmovej akcie boli ďalšej argumenty, prečo film niektorých sklamal.

Divácke hodnotenie filmu je však podstatne optimistickejšie, na Rotten Tomatoes utŕžil film od divákov až 83%.

Film Fantastické zvery: Tajomstvá Dumbledora Fotogaléria - 8 fotiek Všetky fotky
Dumbledore a jeho magický prívesok, kvôli...

Dej snímky Fantastické zvery: Tajomstvá Dumbledora sa začína pár rokov po udalostiach z predchádzajúcich dvoch častí (Fantastické zvery a ich výskyt, Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny). Hneď na začiatku sa stretáva budúci riaditeľ čarodejníckej školy v Rokforte Albus Dumbledore (Jude Law) s temným čarodejníkom Gellertom Grindelwaldom (Mads Mikkelsen). Títo dávni priatelia kedysi uzavreli dohodu, na základe ktorej nesmú proti sebe bojovať, inak by to neprežili.

FANTASTIC BEASTS: THE SECRETS OF DUMBLEDORE Čítajte viac Nový film od J.K.Rowlingovej zožal kritiku, nielen pochvaly. Prečo je to tak a čo si myslíme o novinke?

Grindelwald však chce prevziať nadvládu nad čarodejníckym svetom a začať vojnu proti ľuďom, Dumbledore teda musí pomocou partie čarodejníkov a jedného mukla prevziať iniciatívu a zakročiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO Max #Fantastické zvery: Dumbledorove tajomstvá