Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Štvrtý Thor odhaľuje dosiaľ utajované skutočnosti. Pozrite si nový trailer aj so slovenskými titulkami

Trailer po prvý raz odkrýva Gorra v podaní Christiana Balea. Máme pre vás aj galériu fotografií.

25.05.2022 07:00
Poderosa-Thor-Natalie-Portman Foto:
Natalie Portmanová vo filme Thor: Láska a hrom.
debata

S ničivým kladivom Mjölnir v ruke prichádza Thor už po štvrtý raz na filmové plátna v očakávanom filme Thor: Láska a hrom. Prvý trailer predstavilo štúdio Marvel v pondelok počas finále basketbalového šampionátu NBA, my vám ho prinášame so slovenskými titulkami (pod článkom).

V traileri k snímke, ktorá príde do kín už 7. júla, Marvel prvý raz ukazuje aj ústredného záporáka a Thorovho (Chris Hemsworth) úhlavného nepriateľa Gorra the God Butchera (zabijaka bohov) v podaní niekdajšieho Batmana Christiana Balea. S výrazným bielym make-upom po celom tele pôsobí hrozivo, ale stále je rozpoznateľný a podobá sa na seba.

Film Thor: Láska a hrom režíroval novozélandský herec a filmár Taika Waititi, ktorý stojí aj za tretím filmom zo série, Thor: Ragnarok z roku 2017.

the black phone, Cierny telefon Čítajte aj Triler, ktorý si nesmiete nechať ujsť! Tento film ukáže tú najtemnejšiu stránku Ethana Hawkea

Najnovší Thor je jeho pokračovaním a predstavuje návrat Thora do Marvel Cinematic Universe po Avengers: Endgame z roku 2019.

Zábery z filmu Thor: Láska a hrom Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Natalie Portmanová a Chris Hemsworth vo filme...

Po páde Asgardu a udalostiach odohrávajúcich sa v Endgame sa Thor pokúša nájsť vnútorný pokoj. Bráni mu v tom však skutočnosť, že Gorr sa rozhodol navždy vyhladiť božstvá. Thor sa vydáva na záchrannú misiu a požiada o pomoc Korga, Valkýru a Jane Fosterovú, aby spojili sily so Strážcami Galaxie.

Po boku Thora sa opäť objavuje Natalia Portmanová ako jeho stará láska Jane Fosterová, ktorá dokáže narábať s magickým kladivom Mjölnir. Ako Natalie Portmanová prezradila v roku 2020, film ukáže Fosterovú ako bojovníčku zručne narábajúcu s kladivom Mjölnir, zatiaľ čo vo svojej ľudskej podobe táto postava bojuje s rakovinou.

Popri nich sa vo filme môžete tešiť na Tessu Thompsonovú ako Valkýru, Chrisa Pratta ako Star-Lorda a ako Zeus sa predstaví Russell Crowe.

Film Thor: Láska a hrom prichádza do slovenských kín 7. júla. Pozrite si trailer so slovenskými titulkami.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Hemsworth #Christian Bale