Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pýtali sa jej na zadok a smiali sa, že nevie spievať. Jennifer Lopezová sa poodhalí v dokumente

V snímke Polčas (Halftime) na Netflixe dovolí popová diva divákom nahliadnuť za oponu. Pozrite si trailer!

24.05.2022 07:00
Jennifer Lopez, Halftime Foto:
Jennifer Lopezová hovorí o svojom živote v dokumente Halftime na Netflixe.
debata

Predtým to boli popové divy Beyoncé a Taylor Swift. Teraz už aj Jennifer Lopezová má svoj vlastný dokument, pričom ide o jej vlastnú výpoveď, ktorá je doplnená výpoveďami jej blízkych a ľudí z jej najbližšieho profesionálneho okolia. V dokumente Halftime hovorí takmer 53-ročná speváčka a herečka o o svojej profesionálnej, ale aj osobnej ceste.

Sama rozhodla, čo ukáže a má vraj ísť o viac, než o obyčajný koncertný denník. Má poodhaliť najviac strážené momenty zo súkromia, ako aj zákulisie príprav koncertných šou.

nove filmy, kolaz Čítajte aj Jún v kinách bude silný! Pripravte sa na Elvisa, dinosaury a zopár erotomanov

V Halftime divákom umožní nahliadnuť za oponu, počnúc známym vystúpením so Shakirou na Super Bowle 2020, odhalí samu seba ako mamu, ako umelkyňu s latinskoame­rickými koreňmi, ale aj ženu, ktorá prekročila prah päťdesiatky. Tvorcovia sľubujú Jennifer Lopezovú, akú neuvidíte v nablýskaných rozhovoroch.

„Musela som naozaj prísť na to, kto som a veriť v to, a neveriť v nič iné,“ vraví popová diva a herečka v traileri, ktorý Netflix k dokumentu zverejnil.

Jennifer Lopezová vo filmoch (aj mimo nich) Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Jennifer Lopezová vo filme Zlatokopky z roku 2019.
Jej niekdajší snúbenec Ben Affleck, ktorý je aj jej aktuálnym snúbencom, sa jej pýtal, či jej to neprekáža a ona mu odpovedala: „Čakala som to“.

„Žila som na očiach verejnosti a naozaj som verila mnohému z toho, čo hovorili,“ hovorí Lopezová hneď na začiatku. Popritom vidíme útržky z rozhovorov, v ktorých sa jej novinár bezostyšne pýtal priamo na veľkosť jej zadku alebo sa v televíznej talkšou moderátor pustil do posmeškovania v súvislosti s jej speváckymi schopnosťami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #netflix #Halftime