Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Tieto pecky si cez leto nenechajte ujsť! Kinohity, na ktoré sa môžete tešiť počas júla a augusta

Bullet Train

Premiéra: 4. augusta

Bláznivá akčná komédia od Davida Leitcha, režiséra snímky Deadpool 2. Brad Pitt sa ocitá na čele partie nájomných vrahov, ktorí doslova prekypujú kreativitou, ako sa vzájomne pripraviť o život a vyrovnať si medzi sebou nevybavené účty. To všetko na pozadí non-stop rýchlej jazdy Bullet Trainom naprieč Japonskom.

Nie, nie

Premiéra: 4. augusta

Mrazivá nádielka počas horúcich letných dní prichádza začiatkom augusta v podobe hororu Nie, nie (Nope). Obyvatelia osamelej rokliny vo vnútrozemí Kalifornie sú svedkami tajomného objavu. Snímku napísal a režíroval herec Jordan Peele, v prípade ktorého ide už o tretí horor. Na konte má už snímky My a Uteč.

Tritisíc rokov túžby

Premiéra: 18. augusta

Akademicky vzdelaná doktorka Alithea Binnie (v podaní Tildy Swintonovej) vedie osamelý život, ku ktorému sa stavia striktne racionálne. Na svojich cestách sa ale v Istanbule stretne s kúzelným džinom z fľaše (Idris Elba). Výmenou za slobodu jej džin ponúkne splniť tri priania.

Neodolateľná ponuka má ale háčik. Doktorka je zbehlá v mytológii a veľmi dobre vie, že s džinom nie je dobré si zahrávať, pretože to nikdy nebýva bez následkov. Splnené priania sa často zvrtnú a obrátia sa proti tomu, kto si ich želal. Džin jej začne rozprávať fantastické príbehy zo svojej minulosti a histórie ľudí. Nakoniec sa doktorka nechá zlákať a vysloví prianie, ktoré prekvapia oboch.

After: Puto

Premiéra: 25. augusta

Knižná séria After pre kategóriu dospievajúcich čitateľov young adults sa ukázala ako úspešná a filmy na seba nenechali dlho čakať. Romantiku, erotiku a k tomu veľa drámy si nielen násťroční diváci mohli dosýta užiť v prvých troch filmoch série – After: Bozk, After: Sľub, After: Tajomstvo. Štvrtá časť zo série, nazvaná After: Puto (v angl. origináli After Ever Happy), opäť privedie na veľké plátna Tessu a Hardina a spolu s nimi prídu nové výzvy a drámy v ich životoch.

Video

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #filmová premiéra #filmové novinky #prehľad filmov