Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tieto pecky si cez leto nenechajte ujsť! Kinohity, na ktoré sa môžete tešiť počas júla a augusta

Ďalší Thor, napínavá akčná komédia s Bradom Pittom aj romantika. Pozrite sa, čo sa dostane na veľké plátna.

18.06.2022 07:00
filmy leto 2022, kolaz Foto:
Nenechajte si ujsť cez leto filmovú nádielku v kinách. Príde napríklad marvelovka Thor: Láska a hrom, hororový triler Čierny telefón, akčná naháňačka Bullet train a romantická dráma After: Puto.
debata (1)

Thor: Láska a hrom

Premiéra 7. júla

Štvrtý zo série filmov o Thorovi pristane na veľkých plátnach kín hneď začiatkom horúceho leta. Sezónne búrky môžete prečkať v chladivom kine, ale hromom sa nevyhnete ani tam. Film Thor: Láska a hrom zastihne Thora (Chris Hemsworth) v situácii, kedy si prechádza krízou stredného veku a snaží sa nájsť vnútorný pokoj. Jeho cestu za odpočinkom však preruší galaktický zabijak bohov Gorr (Christian Bale).

kolaz disney+ Čítajte aj Disney+ prináša horúce kinohity, slávne animáky aj filmové lahôdky pre fajnšmekrov

Thor požiada Valkýru (Tessa Thompsonová), Korga (Taika Waititi) a svoju bývalú priateľku Jane Fosterovú (Natalie Portmanová), ktorá na Thorove prekvapenie ovláda mocné kladivo Mjolnir rovnako ako on sám. Spolu sa vydávajú na vesmírne dobrodružstvo, aby odhalili tajomstvo Gorra a zastavili ho, kým bude neskoro.

Video

Čierny telefón

Premiéra: 14. júla

Finney Shaw je normálny trinásťročný chlapec, ktorému zmení život sadistický vrah, ktorý ho unesie a uväzní vo zvukotesnej pivnici. Je to miesto, kde nemá zmysel volať o pomoc. Lenže potom zazvoní na stene visiaci odpojený telefón a k chlapcovi začnú rozprávať únoscove predchádzajúce obete. Tie majú jeden spoločný cieľ – postarať sa o to, aby sa Finneyho príbeh neskončil tak tragicky, ako ten ich.

Video

Kde raky spievajú

Premiéra: 14. júla

Celosvetový fenomén a bestseller americkej spisovateľky Delie Owensovej prichádza aj na veľké plátna. Mysteriózna dráma rozpráva o opustenej dievčine Kye, ktorá až do dospelosti vyrastá sama v nebezpečných močiaroch Severnej Karolíny. Celé roky sa šírili po Barkley Cove klebety o dievčine z močiara a keď nájdu jedného dňa telo mladého muža, miestna komunita ju okamžite označí za hlavnú podozrivú. Prípad sa začne rozvíjať, je stále nejasnejší a hrozí, že budú odhalené mnohé tajomstvá, pochované v močariskách.

Všetko, všade, naraz

Premiéra: 22. júla

Tento film si získava fanúšikov z radov kritikov aj divákov po celom svete! Vo filme Všetko, všade, naraz sa žena v strednom veku nudí so svojím manželom, začína neznášať svojho otca a veľmi si nerozumie s dcérou, ktorá zase pre zmenu začína neznášať ju. Jej práčovňa smeruje ku krachu a úradníčka z finančného úradu jej k tomu hodila na krk daňové priznanie. Práve sedí na daňovom, keď sa zrazu objaví jej manžel z inej dimenzie a ukáže jej, že má stovky ďalších paralelných životov a nie každý z nich je takýto príšerný.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #filmová premiéra #filmové novinky #prehľad filmov