Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jedna z najúspešnejších francúzskych komédií všetkých čias má pokračovanie. Čo vás tentoraz čaká?

Čo sme komu všetci urobili? Pýtajú sa známi manželia Verneuilovci v rovnomennej snímke.

20.05.2022 09:25
Čo sme komu urobili, film Foto:
Rodina a široké príbuzenstvo z novej francúzskej komédie.
debata

Claude a Marie Verneuilovci sú späť po tretí raz a s nimi aj ich štyri dcéry a ich manželia rôznych náboženstiev a farby pleti.

To je samo osebe dobrý materiál pre rôzne vtipné nedorozumenia, tentoraz tvorcovia povolávajú na scénu aj všetkých svokrovcov naraz. Dcéry chystajú pre rodičov oslavu 40. výročia manželstva. Veľká oslava vo veľkej rodine si, samozrejme, vyžiada veľké komplikácie, a teda veľké zážitky.

Snímka Čo sme komu všetci urobili je v kinách od štvrtka 19. mája.

Čo sme komu všetci urobili, film Čítajte viac Recenzia: Multikultúrna rodinka vás opäť rozosmeje

V prvej snímke Claude a Marie Verneuilovci vydali svoju štvrtú dcéru a v druhej úspešne udržali všetky svoje dcéry a ich rodiny vo Francúzsku. Vtedy ešte nečakali, že ich štyri dcéry sa im rozhodnú na oslavu 40. výročia uzavretia manželstva usporiadať prekvapenie priamo v ich malebnom dome v Chinone. A v poriadne rozšírenom zložení. Vzdať hold dlhému manželstvu totiž prídu nielen zaťovia, ale aj ich rodičia.

Režisér Philippe de Chauveron priznal, že nakrútenie tretieho pokračovania bolo veľkou výzvou. Prvé dva filmy totiž zožali mimoriadny úspech, a to nielen v domovskom Francúzsku, ale v celom svete. Film rozosmial ľudí v Európe či v USA, ale aj v Maghrebe, Libanone, Uruguaji, Japonsku…

invasion, invázia, Čítajte aj Dajte tomuto seriálu čas a úplne vás pohltí! Začiatok sa javí ako nuda, no potom to príde...

“Ľudia si Verneuilovcov obľúbili, radi sa pozerajú na ich hádky, ale predovšetkým chcú, aby zostali spolu,” povedal Chauveron, “Pretože práve o tom je rodina: o ľuďoch, ktorí sa majú veľmi radi, ktorí sa hádajú, ktorí sa od seba vzďaľujú, ale ostávajú spojení nezničiteľnými putami.”

Spoluscenárista Guy Laurent sa tešil najmä novým podnetom, ktoré mohli so Chauveronom zapracovať do scenára: “Výročie svadby bolo skvelou príležitosťou preorientovať príbeh na rodičov Verneuilovcov. Dievčatám to tiež dalo úlohu, pretože to boli ony, kto inicioval projekt a zorganizoval oslavu. No a predovšetkým sme dostali príležitosť zakomponovať do filmu skutočnú novinku – svokrovcov.”

Pozrite si trailer k filmu Čo sme komu všetci urobili:

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Čo sme komu všetci urobili