Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Triler, ktorý si nesmiete nechať ujsť! Tento film ukáže tú najtemnejšiu stránku Ethana Hawkea

Pozrite si trailer k očakávanému mysterióznemu trileru s prvkami hororu Čierny telefón!

21.05.2022 08:00
the black phone, Cierny telefon Foto:
Čierny telefón príde na plátna kín 14. júla a hlavnú úlohu v ňom hrá Ethan Hawke.
debata

Vo filme sa americký herec Ethan Hawke predstaví netradične ako diabolský unášač detí The Grabber, ktorý svoju tvár skrýva za desivou maskou.

Scenár mysteriózneho trileru vznikol ako adaptácia poviedky Joea Hilla, ktorý do filmovej predlohy previedla dvojica skúsených tvorcov Scott Derrickson a C. Robert Cargill. Obaja už spolupracovali na prvom filme o Doktorovi Strangeovi z roku 2016, ktorý Derricson navyše aj režíroval.

Čo sme komu urobili, film Čítajte aj Jedna z najúspešnejších francúzskych komédií všetkých čias má pokračovanie. Čo vás tentoraz čaká?

Stoja aj za hororom Sinister z roku 2012, ku ktorém spolu napísali scenár a Derrickson ho aj režíroval. A práve tu sa zišli aj s Ethanom Hawkeom, ktorý si v tomto hororovom kúsku zahral hlavnú úlohu.

Zábery z filmu Čierny telefón Fotogaléria - 5 fotiek Všetky fotky
Mason Thames a Madeleine McGraw vo filme Čierny...

Tentoraz bude hrať maniaka, ktorý sa zameriava na unášanie detí. Finney Shaw je normálny trinásťročný chlapec, ktorému sa jedného dňa drasticky zmení život. Unesie ho sadistický vrah a uväzní ho vo zvukotesnej pivnici. Na tomto mieste nemá zmysel volať o pomoc.

oc kalifornia, oc, adam brody, rachel bilson, mischa barton, ben mckenzie, Čítajte aj S týmto kultovým seriálom vyrástla jedna generácia! Teraz je konečne dostupný na HBO Max

Lenže potom zazvoní starý telefón, ktorý visí na stene a je evidentne odpojený. K chlapcovi začnú rozprávať únoscove predchádzajúce obete. Tie majú jeden spoločný cieľ – postarať sa o to, aby sa Finneyho príbeh neskončil tak tragicky, ako ten ich.

Pozrite si trailer k filmu Čierny telefón, ktorý príde do slovenských 14. júla:

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ethan Hawke #Čierny telefón