Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

K horúcim dňom patrí mrazivý horor! Pozrite sa, akým filmom sa budete môcť schladiť cez leto

Pozrite si trailer k snímke Nie, nie, ktorý má neuveriteľných 22 miliónov zhliadnutí.

17.05.2022 07:00
Nope2, Daniel Kaluuya, Keke Palmer Foto:
Daniel Kaluuya a Keke Palmerová v sci-fi horore Nie, nie.
debata

Mrazivá nádielka počas horúcich letných dní príde začiatkom augusta v podobe hororu Nie, nie (Nope). Obyvatelia osamelej rokliny vo vnútrozemí Kalifornie sú svedkami tajomného a mrazivého objavu.

Snímku napísal a režíroval herec Jordan Peele, v prípade ktorého ide už o tretí horor. Na konte má už snímku My (2019), ktorému predchádzal film Uteč (2017). Práve za svoj debutový film Uteč vyhral Oscara za najlepší pôvodný scenár.

avatar 2, james-cameron Čítajte aj Prvé zábery z pokračovania najväčšieho kinohitu všetkých čias sú tu! Pozrite si ich

Horor Uteč má okrem scenáristu a režiséra Jordana Peela spoločného aj predstaviteľa hlavného hrdinu, ktorým je Daniel Kaluuya. Britský herec a spisovateľ sa najviac zapísal do povedomia práve svojou úlohou v hororovom filme Uteč, za ktorý bol nominovaný na Oscara aj na Zlatý glóbus. Režisér Jordan Peele ho teda neobišiel ani pri obsadzovaní nového filmu Nie, nie. Daniel Kaluuya je inak známy aj z filmu Judáš a čierny Mesiáš, Black Panther či z mysterióznej sci-fi série Čierne zrkadlo.

Mrazivá filmová novinka - Nie, nie Fotogaléria - 5 fotiek Všetky fotky
Keď pristane na zemskom povrchu UFO, rančerom...

Vo filme hrá Kaluuya spolu s Keke Plamerovou rančerov, ktorých životy sa obrátia naruby s príchodom UFO. V snímke účinkuje aj juhokórejsko-americký herec Steven Yeun, známy zo seriálu Walking Dead alebo filmu Okja.

Dôkazom toho, že je nový horor s názvom Nie, nie naozaj očakávaný, je aj fakt, že na Youtube má trailer k filmu takmer 22 miliónov zhliadnutí. Pozrite si ho:

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jordan Peele #film Nie nie