Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Najnovší film od Marvelu: Šialený, akčný, neskutočné efekty! Toto nemôžete v kine zmeškať

Verdikt

Snímka Doktor Strange v mnohovesmíre šialenstva je veľmi príjemným osviežením v rámci zabehnutej franšízy, podkutá experimentami režiséra, ktorý má jasnú víziu o výsledku. Avšak aj napriek evidentnej snahe tvorcov o inovácie v tomto žánri, v konečnom dôsledku je to klasická marvelovka, kde nechýbajú klasické klišé scény, tradičné ostrovtipné dialógy a „doťahovačky“ medzi postavami a nemôže chýbať ani poučenie na záver. To však nevadí, diváci dostali len to, čo sa rokmi ukázalo ako funkčná šablóna a od Marvel filmov túto štruktúru očakávajú.

Fanúšikovia marveloviek sa môžu tešiť na... Foto: Marvel Studios
doktor strange, Fanúšikovia marveloviek sa môžu tešiť na špičkové vizuálne efekty, ktoré opäť prekonali predchádzajúce filmy.
kolaz, HBO Max Čítajte aj Nové filmy na HBO a HBO Max: Môžete sa tešiť na na najnovšieho Jamesa Bonda aj na Candymana

Za odmenu dostali film, ktorý je prepletený dychberúcimi vizuálnymi efektami, je vidieť, že Marvel opäť nešetril a dovolil tvorcom sa doslova vyblázniť. K dobru hovorí aj tempo filmu, nie je zbytočne dlhý a stíha za 126 minút odprezentovať divákovi všetky posolstvá, ktoré mali odznieť a pritom boli odrazovým mostíkom pre ďalšie dobrodružstvá. A tie rozhodne prídu, ako naznačila aj potitulková scéna, ktorá opäť priniesla skvelé hviezdne cameo. Potvrdzuje, že Doktora Strangea čaká ešte veľká budúcnosť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Benedict Cumberbatch #Marvel #Elisabeth Olsen #Doktor Strange 2 #Doctor Strange in the Multiverse of Madness