Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

To zabolí! Johnny Depp vraj prišiel pre obvinenia z domáceho násilia o milióny

Deppov manažér tvrdí, že hercovi niekoľko rokov nedokázal zohnať žiaden štúdiový film.

04.05.2022 18:17
Johnny Depp, Jack Sparrow, Pirati z Karibiku Foto:
Johnny Depp ako Jack Sparrow v Pirátoch z Karibiku.
debata

Jack Whigham, umelecký agent Johnnyho Deppa, na súde vo Fairfaxe v americkom štáte Virginia počas uplynulého týždňa vo svojej výpovedi dosvedčil, že zverejnenie článku jeho bývalej partnerky Amber Heardovej v roku 2018 o domácom násilí malo katastrofálny dopad na kariéru jeho klienta.

Johnny Depp žaluje bývalú partnerku Amber Heardovú o 50 miliónov dolárov za jej článok o domácom násilí, ktorému mala byť vystavená. Hoci v článku nikdy nespomenula Deppa menom, jeho právnici tvrdia, že odkazy na neho sú jasné a kritika poškodila jeho kariéru a povesť. Heardová podala protižalobu vo výške 100 miliónov dolárov, podľa ktorej ju mal Depp a jeho právnický tím očierniť tým, že o jej obvineniach zo zneužívania hovorili ako o „hoaxe zo sexuálneho násilia“.

zväčšiť Herec Johnny Depp a jeho exmanželka - herečka... Foto: SITA/AP
Johnny Depp a jeho exmanželka - herečka Amber Heard Herec Johnny Depp a jeho exmanželka - herečka Amber Heard - na kombinácii záberov zo súdneho procesu vo Fairfaxe.

Počas aktuálne prebiehajúceho sporu, v ktorom žaluje Depp svoju bývalú partnerku z ohovárania, hovoril umelecký agent Jack Whigham o finančných stratách známeho herca. Zastupuje Deppa v Range Media Partners a predtým ho zastupoval v CAA. Ako uvádza Entertainment Weekly, vo svojom svedectve na diaľku povedal, že pre Deppa uzatvoril výhodnú zmluvu na 22,5 milióna dolárov na úlohu kapitána Jacka Sparrowa v šiestom pokračovaní Pirátov z Karibiku.

No po článku vo Washington Post sa štúdio Disney rozhodlo ísť „iným smerom“. Neskôr už nebolo možné hercovi sprostredkovať účinkovanie v žiadnom väčšom štúdiovom filme, na čo by sa za normálnych okolností v tomto období zamerali.

Dont Worry Darling, Harry Styles, Florence Pugh Čítajte aj Tento psychologický triler má byť poctou Matrixu. Pozrite si trailer!

Depp minulý týždeň vypovedal, že ho Disney oslovil, aby sa zúčastnil na písaní scenára k filmu Piráti z Karibiku 6 ešte kým vyšiel článok o Amber Heardovej. Podľa neho bol Jack Sparrow postava, ktorú „som si vybudoval od základov a bolo to niečo, do čoho som vložil veľa zo seba.“

Ako uvádza Entertainment Weekly, Depp tiež uviedol, že scenáre v minulosti doplnil o mnohé dialógy, scény, vtipy a prepisoval ich a po celkom úspešnom vzťahu s Disneym bol zrazu vinný ešte predtým, kým sa nepreukázala jeho nevina. Depp dodal, že sa cítil „zradený“ zo strany Disney, pretože mal pocit, že si postavy zaslúžia poriadnu rozlúčku.

„Keď sa to stalo, vtedy som prehral. Bez ohľadu na výsledok tohto procesu si to ponesiem po zvyšok svojich dní,“ povedal herec.

Na súde už vypovedala aj Amber Heardová, ktorá konkretizovala svoje skúsenosti s domácim násilím počas manželstva s Johnnym Deppom, ktoré bolo rozvedené v roku 2017. Agresívne správanie a sexuálne zneužívanie zo strany manžela, ktoré detailne popísala, súviselo podľa nej s Deppovým užívaním návykových látok. Mal užívať lieky, drogy ako kokain, ako aj alkohol.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #Piráti z Karibiku #Jack Sparrow