Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tento psychologický triler má byť poctou Matrixu. Pozrite si trailer!

Režisérkou filmu je hollywoodska herečka Olivia Wildeová a jednu z hlavných úloh si zahral Harry Styles.

03.05.2022 10:26
Dont Worry Darling, Harry Styles, Florence Pugh Foto:
Florence Pughová a Harry Styles vo filme Don´t Worry Darling.
debata

Spevák Harry Styles prvý raz účinkoval vo vojnovej dráme Dunkirk režiséra Christophera Nolana. Nasledovala marvelovka Eternals, kde si zahral Erosa a teraz má šancu ukázať viac zo svojho herectva.

V novom psychologickom trileri Don’t Worry Darling, hrá jednu z hlavných postáv, ktorou je takmer dokonalý manžel Jack. Dej filmu je zasadený do 50. rokov 20. storočia a Jack so svojou partnerkou Alice (v podaní Florence Pughovej) žije v jednej zdanlivo dokonalej, no veľmi čudesnej komunite.

darth vader, obi-wan kenobi, Čítajte aj Dokonalý seriálový máj je tu! Prichádzajú nenormálne dobré televízne hity

Hlavnou hrdinkou filmu je práve Alice. Tá sa začne sa pýtať spolu s ostatnými manželkami, čo ich partneri skutočne robia? Utopická experimentálna komunita pôsobí ako očarujúca spoločnosť, no môže skrývať nepekné a znepokojujúce tajomstvá.

Vo filme Don’t Worry Darling si zahral tiež Chris Pine, ako aj Gemma Chan (Eternals), Nick Kroll (Čo robíme v temnotách), ale aj režisérka Olivia Wildeová.

Herečka Olivia Wilde predstavila koncom apríla... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Olivia Wilde Herečka Olivia Wilde predstavila koncom apríla svoj film Don't Worry Darling na podujatí CinemaCon.

Svoj film predstavila spolu s trojminútovým trailerom na podujatí pre profesionálov z kinopriemyslu CinemaCon. Ako píše THR, opísala ho slovami: „Čo by bolo potrebné, aby ste sa vzdali svojho života, aby ste urobili to, čo je správne? To je otázka Don’t Worry Darling.“

Film tiež opísala ako ľúbostný list k filmom ako Matrix a Počiatok (Inception). V súvislosti s herečkou Florence Pughovou, ktorá stvárnila hlavnú úlohu (známa je tiež z filmu Malé ženy alebo zo seriálu Hawkeye) režisérka uviedla, že diváci budú v jej prípade vidieť „zrod plnohodnotnej filmovej hviezdy“.

V súvislosti s obsadením samej seba zažartovala: „Ja som tiež vo filme, pretože som bola jediná, ktorú sme si mohli dovoliť, keď sme sa dostali do tohto bodu.“

Snímka bude mať na Slovensku premiéru 22. septembra 2022, pozrite si trailer k filmu:

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Olivia Wilde #Harry Styles #Don’t Worry Darling