Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Posledný zloduch Brucea Willisa? Pozrite si trailer k jednému z finálnych snímok jeho kariéry...

Posledné dávky Brucea Willisa

zväčšiť Bruce Willis na premiére filmu Glass (2019) v... Foto: TASR/AP, Vianney Le Caer
Bruce Willis Bruce Willis na premiére filmu Glass (2019) v Londýne.

V zálohe ešte čakajú filmy Fortress: Sniper's Eye, The Wrong Place, Paradise City, White Elephant, Wire Room, Soul Assassin a snímka Vendetta. Dátum ich premiéry zatiaľ nie je stanovený, o niektorých sa už teraz hovorí, že pôjde o slabšie akčné filmy.

Hodnotenia niektorých snímok, v ktorých v posledných rokoch Bruce Willis účinkoval, boli také biedne, že pre známeho herca vytvorili na Zlatých malinách vlastnú kategóriu – Najhoršie vystúpenie Brucea Willisa vo filme. Z ôsmich filmov, v ktorých hral v roku 2021, počas posledného udeľovania cien zvíťazil ako najhorší film Kozmický hriech, kde sa pokúša spolu s ďalšími chlapíkmi zachrániť civilizáciu.

Severan, Alexander Skarsgard Čítajte aj Brutálnejší ako Barbar Conan? Severan je surový, ale aj plný pôsobivej severskej mystiky

Po oznámení odchodu Brucea Willisa na herecký dôchodok organizátori filmových anticien prehodnotili svoje zosmiešňovanie a cenu mu odňali. Hodnotiť prácu človeka, ktorého výkon je ovplyvnený jeho zdravotným stavom, sa im nezdalo vhodné. Afázia, ktorou herec trpí, spôsobuje schopnosť rozprávať a rozumieť reči.

Snímka Corrective Measures mala 29. apríla premiéru na americkej streamovacej platforme Tubi (patrí pod Fox Corporation).

Pozrite sa na trailer k filmu Corrective Measures:

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Bruce Willis