Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Posledný zloduch Brucea Willisa? Pozrite si trailer k jednému z finálnych snímok jeho kariéry...

Známy herec ukončil v marci kariéru, nakrútil však ešte pár posledných filmov.

01.05.2022 11:48
Bruce Willis, Corrective Measures Foto:
Bruce Willis v jednom zo svojich posledných filmov, akčnom sci-fi trileri Corrective Measures.
debata (1)

Bruce Willis má za sebou mnoho výborných úloh, za ktoré ho diváci navždy budú milovať a vďaka ktorým sa stal legendou. Postava Johna McClanea v sérii Smrtonosná pasca, ktorá sa zaradila medzi filmovú akčnú klasiku, je jednou z nich. Ďalšie sú jeho úlohy vo filmoch Pulp FIction, Moonrise Kingdom či Dvanásť opíc.

Keď nedávno rodina Brucea Willisa oznámila, že herectvo pre vážnu chorobu vešia na klinec, bolo to pre fanúšikov veľké prekvapenie. Hoci jeho kolegovia a známi už dávnejšie upozorňovali na jeho neštandardné správanie.

Smradi Čítajte aj Oplatí sa vybrať do kina? Prichádza úspešný animák aj dráma o prežitie

Ktovie, či práve choroba ovplyvnila rozhodovanie pri výbere úloh v posledných rokoch. Hral v desiatkach brakových filmov, za ktoré si vyslúžil nielen negatívne recenzie, ale aj viaceré ocenenia Zlatá malina, ktoré sú protipólom Oscarov.

Jeho fanúšikovia však ešte stále majú istú šancu dostať svoju dávku poriadneho Brucea Willisa, ktorou si napravia chuť. Na čakačke je ešte niekoľko filmov, v ktorých si ešte stihol zahrať, kým ukončil kariéru. Tie čakajú na to, aby uzreli svetlo sveta.

Bruce Willis Čítajte aj Bruce Willis pre zdravotné problémy ukončil kariéru

Jedným z nich je film Corrective Measures, kde si Bruce Willis zahral postavu väzňa s prezývkou The Lobe. Akčný sci-fi triler sa odohráva v San Tiburone, najnebezpečnejšej väznici na svete, kde je ten najprísnejší stupeň bezpečnosti. Napätie medzi väzňami a personálom sa stupňuje a hrozí, že väzenie pohltí anarchia. Snímka je filmovou adaptáciou rovnomenného komiksu Granta Chastaina. Pozrite si trailer k filmu na konci článku.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Bruce Willis