Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Je to potvrdené: Batman sa dočká pokračovania. Vďaka čomu?

A bude mať Robert Pattinson isté svoje miesto v Batmanovi 2?

27.04.2022 10:50
BATMAN Foto:
Batman prichádza na HBO Max.
debata

Posledný Batman sa osvedčil a bude pokračovať vo svojej misii v Gothame! Vedenie Warner Bros. v utorok na podujatí CinemaCon v Los Angeles potvrdilo, že pokračovanie Batmana má zelenú.

Šéf Warner Bros. Toby Emmerich oznámil pokračovanie v podobe sequelu, ktoré bude režírovať Matt Reeves. A pochopiteľne, hlavnú úlohu si zopakuje Robert Pattinson.

batman, the batman, Čítajte aj Temný, bezútešný, znepokojivý a najmä originálny! Nový Batman je odsúdený na úspech

Pre fanúšikov to nie je až také prekvapenie, nový film o pomstiteľovi zahalenom v plášti bol od začiatku plánovaný ako trilógia. Čakalo sa však na to, ako bude film prijatý v kinách. Keďže príjmy z pokladní predstavujú viac ako 760 miliónov dolárov, pokračovanie je isté.

Batman sa podľa Warner Bros. okamžite stal hitom aj na streamovacej platforme HBO Max, kde mal premiéru na veľkonočný pondelok, teda 18. apríla.

netflix Čítajte aj Netflix reaguje na odliv predplatiteľov: Začal s prepúšťaním, ruší aj prvé projekty

Batmanovi sa podarilo počas prvého týždňa na HBO Max dostať na obrazovky smart televízií 4,1 milióna amerických domácností po celom svete, ako uvádza Deadline.

Kto bude z pôvodnej hereckej osádky pokračovať ďalej, ešte nie je isté. Potvrdená nie je ani prítomnosť Zoë Kravitz v dvojúlohe Seliny Kyleovej a Catwoman? Vzhľadom koniec pôvodného filmu je to otázne, ale ktovie, možno sa s tým tvorcovia popasujú.

Zatiaľ nie sú stanovené žiadne dátumy, medzičasom má Warner Bros. A HBO Max v rukáve niekoľko ďalších tromfov súvisiacich s Batmanom, ako napríklad seriál o Tučniakovi, ktorý nakrúti HBO Max s Colinom Farrellom v hlavnej úlohe, ale aj seriál okolo videohry Arkham Asylum.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Pattinson #Batman #The Batman #Matt Reeves