Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Je tu prvý teaser k filmu o korunnom princovi z Asgardu. Nechýbajú prekvapenia!

Známe tváre, ale aj novinka!

19.04.2022 09:09
THOR LOVE AND THUNDER, Thor: Laska a hrom Foto:
Thor: Láska a hrom príde do kín 7. júla 2022.
debata

Už sú to tri roky, čo sme naposledy videli hrdinu s kladivom Chrisa Hemswortha v Avengers: Endgame. Korunný princ Asgardu sa teraz vracia v prvom teaseri na očakávaný film Thor: láska a hrom (v anglickom origináli Thor: Love and Thunder).

Ide o štvrtý film zo série Thor a režírovať ho bude opäť Taika Waikiki, ktorý režíroval aj predchádzajúci samostatný film, Thor: Ragnarok.

FANTASTIC BEASTS: THE SECRETS OF DUMBLEDORE Čítajte aj Nový film od J.K.Rowlingovej zožal kritiku, nielen pochvaly. Prečo je to tak a čo si myslíme o novinke?

V novinke sa môžete tešiť na známe tváre a pripravené sú aj prekvapenia. Oscarová herečka Natalie Portman sa vracia! Po tom, čo sa predstavila ako Jane Fosterová v prvých dvoch častiach série o Thorovi, teraz prichádza späť a sama má v ruke Thorovo kladivo.

Režisér Taika Waititi už dávnejšie prezradil, že Thor: Láska a hrom sa odvíja od komiksovej predlohy Jasona Aarona a Russella Dautermana, v ktorých sa Jane ukazuje ako nová majiteľka Mjölniru.

Uvidíme, aká bude chémia medzi Jane a Thorom. V Ragnaroku sa nerozišli práve v najlepšom a tak si bude treba počkať do júla, ako dopadne ich ďalšie stretnutie.

Film Thor: láska a hrom príde do slovenských kín 7. júla 2022. Pozrite si teaser:

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marvel