Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľká noc na HBO Max: Očakávaný Batman, králik na úteku aj veľkonočná nádielka pre deti

Pre detského diváka má streamer vytvorenú tematickú sekciu s prekvapením.

18.04.2022 09:30
Králik Peter, Batman Foto:
Najnovší Batman aj Králik Peter na úteku sú súčasťou veľkonočnej nádielky na HBO Max.
debata

Batman

Už je tomu viac než rok, čo Batman, alias Bruce Wayne, stráži ulice Gothamu a naháňa hrôzu všetkým kriminálnikom a zločincom. Temnota mesta sa však dostáva na povrch a z Batmana sa stáva stelesnenie pomsty. Najnovší filmový trhák z DC Comics pristál na HBO Max ako súčasť veľkonočnej nádielky na veľkonočný pondelok. Popri Robertovi Pattinsonovi sa vo filme môžete tešiť na Zoë Kravitz, Andyho Serkisa, na nespoznanie zamaskovaného Colina Farrella ako Penguina a mnohých ďalších špičkových hercov.

Králik Peter na úteku (Peter Rabbit 2: The Runaway)

Čo by bola Veľká noc bez zajaca? Tento známy králik Peter sa rozhodne utiecť z farmy, pretože si myslí, že svojím správaním všetkým spôsobuje iba problémy. V meste sa dostane do partie zvieracích zlodejov, ktorých novým cieľom sú farmárske trhy a šibal Peter do akcie zatiahne aj zvyšok rodiny a kamarátov. Záťah však nedopadne podľa plánu, a Peter tak za pomoci Thomasa a Bei musí napraviť, čo pokazil.

Reminiscencie

Akčný triler, v ktorom Hugh Jackman ako Nick Bannister pomáha klientom odomknúť stratené spomienky a viesť ich naprieč svetom minulosti. Jeho život sa navždy zmení po tom, čo prijme klientku Mae. Z bežnej práce sa stáva nebezpečná posadnutosť, keď Bannister hľadá pravdu o jej zmiznutí.

Pre detského diváka má HBO Max pripravenú veľkonočnú nádielku v podobe výberu detských animovaných či hraných filmov, ako Space Jam Nový začiatok či jednotivých častí Harryho Pottera. Nechýbajú prekvapenia, ktoré si detskí diváci odkryjú kliknutím na obrázok veľkonočného vajíčka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #HBO Max