Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Komédia Po čom muži túžia sa vo voľnom pokračovaní vracia späť

Anna Polívková a Jiří Langmajer si tentoraz vymenia úlohy.

16.04.2022 07:00
Po com muzi tuzia 2, Anna Polivkova, Jiri... Foto:
Anna Polívková, Jiří Langmajer a režisér Rudolf Havlík pri nakrúcaní komédie Po čom muži túžia 2.
debata

Je tu voľné pokračovanie komédie z roku 2018 Po čom muži túžia, kde si zahrali známe herecké tváre – Jiří Langmajer a Anna Polívková.

Do druhého dielu sa vrátila táto herecká dvojica z prvej časti, no ich roly sa vymenia. Psychologička Irena (Anna Polívková) zapíja sklamanie z rozchodu s priateľom a vysloví bizarné želanie: chcem byť mužom! Ráno sa zobudí v tele muža, Karla Kráľa z prvého dielu (Jiří Langmajer), ktorého nenávidí. Zároveň tak ale dostane šancu zistiť, akí muži v skutočnosti sú.

FANTASTIC BEASTS: THE SECRETS OF DUMBLEDORE Čítajte aj Nový film od J.K.Rowlingovej zožal kritiku, nielen pochvaly. Prečo je to tak a čo si myslíme o novinke?

Cez počiatočnú nechuť k sebe samému sa musí Irena v novom tele o seba postarať. Nie je to jednoduché, pretože prišla o prácu a nie je nikto, kto by jej veril, že je to stále Irena, iba v inom tele. Pomocnú ruku jej napokon podá sused Radim (Marek Taclík), ktorý je do Ireny odjakživa zaľúbený, no bez odozvy. Teraz jej verí a dúfa, že niekde vnútri postaršieho chlapíka je jeho milovaná suseda a on ju iba musí – ako správny princ – vyslobodiť.

Komédia Po čom muži túžia 2 je odľahčeným pohľadom na stret mužského a ženského sveta a hľadanie ich vzájomného porozumenia, ktoré môže svet z jednej i z druhej strany privádzať do šialenstva.

pjimage  7 Čítajte aj Aké filmové bomby nás čakajú? Pozrite si prehľad najočakávanejších snímok do začiatku leta

Vo filme uvidíte aj Terezu Kostkovú, Pavla Šimčíka, Zuzanu Kronerovú, Jiřího Maryšku, Radeka Holuba, Michala Kavalčíka, Martinu Babišovú a ďalších.

Pozrite si trailer ku komédii, ktorá prichádza do kín 21. apríla:

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jiří Langmajer #Po čom muži túžia 2