Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bývalý americký prezident spojil sily s Netflixom. Pozrite sa, čo z toho vzišlo

Barack Obama má nový job, predstaví chodiace ryby aj surfujúce hrochy.

11.04.2022 10:25
Barack Obama, netflix Foto:
Barack Obama sprevádza epickou prírodopisnou sériou na Netflixe.

Bývalý americký prezident Barack Obama, ktorý bol vo funkcii v rokoch 2009 až 2017, sa predstaví v úplne novej pozícii. Dohodol sa s Netflixom na dokumentárnej sérii Our Great National Parks (Naše skvelé národné parky), v ktorej sprevádza divákov po najväčších národných parkoch sveta.

Za projektom stojí výkonný producent obľúbenej dokumentárnej série Modrá planéta II, ktorou sprevádzal známy britský prírodovedec Sir David Attenborough.

pjimage  7 Čítajte aj Aké filmové bomby nás čakajú? Pozrite si prehľad najočakávanejších snímok do začiatku leta

Prezident Barack Obama prepožičal päťdielnej dokumentárnej sérii svoj hlas a ako uvádza Netflix, je takisto jej výkonným producentom.

Hoci prírodopisné seriály nepatria medzi najväčšie trháky v rámci rebríčkov sledovanosti, streamovacia spoločnosť v tomto prípade stavila na divácku obľúbenosť bývalého svetového lídra. Seriál má premiéru 13. apríla a bývalý prezident Spojených štátov amerických v ňom bude predstavovať najväčšie prírodné rezervácie, pričom v každej časti sa zameria na jeden kontinent.

Schindlerov zoznam, Oliwia Dabrowska Čítajte aj Herečka zo Schindlerovho zoznamu, známa ako dievčatko v červenom kabáte, pomáha utečencom z Ukrajiny

Barack Obama sa snaží v upútavke divákov nalákať na zázraky prírody, vrátane chodiacej ryby a surfujúce hrochy, ktoré čakajú na vlnu.

Pozrite sa na trailer, v ktorom prezident Obama sľubuje oslavu najväčších národných parkov a divočiny:

© Autorské práva vyhradené

chyba
Viac na túto tému: #Barack Obama #netflix