Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Spy Kids ešte nepovedali posledné slovo. Netflix chystá pokračovanie úspešnej série

Zapoja sa aj pôvodní predstavitelia?

05.04.2022 11:07
spy kids, netflix Foto:
Hlavní hrdinovia z prvých troch častí Spy Kids, Alexa PenaVega a Daryl Sabara.
debata

Prvá špiónska rodinná komédia zo série Spy Kids mala premiéru v marci 2001 a dobrodružstvá detí špiónov Carmen a Juniho Cortezových vyrastali mnohé deti. Úspech prvej časti zo série akčných rodinných filmov tvorcov motivoval k ďalším častiam, v nasledujúcich dvoch rokoch nakrútili hneď dve ďalšie pokračovania – Spy Kids 2: Ostrov stratených snov a Spy Kids 3: Game Over, ktoré už nezduplikovali úspech jednotky.

Posledne preteky, Krystof Hadek Čítajte aj Bez cenzúry! Posledné preteky ukážu skutočný príbeh lyžiarov, ktorý propaganda zmenila

Po desiatich rokoch od originálneho prvého filmu sa vynorila štvorka – Spy Kids 4: Stroj času, s novými predstaviteľmi špiónskej rodinky v centre pozornosti. Napriek známym menám v kastingu (Jessica Alba a Joel McHale) sa film stal prepadákom. Objavila sa tiež animovaná verzia Spy Kids, ktore dve série má v ponuke Netflix.

Po 21 rokoch od uvedenia divácky najúspešnejšej snímky zo série Spy Kids sa streamovací gigant Netflix rozhodol oznámiť, že je ideálny čas chystať pokračovanie.

Tvorca prvých štyroch častí, Robert Rodriguez, podľa informácií Netflixu napíše, zrežíruje a bude produkovať nový film zo série Spy Kids. Pri predchádzajúcich štyroch okrem písania a režírovania sedel aj za kamerou a dokonca zložil aj hudbu.

Trailer k animovanému seriálu Spy Kids: Mission Critical, ktorý má v ponuke Netflix.

Filmár, ktorý pred dvoma rokmi spolupracoval s Netflixom na úspešnom rodinnom akčnom filme We Can Be Heroes, má svetu predstaviť novú rodinu špiónov. Ako bude konkrétne vyzerať jeho „reboot“ filmu, zatiaľ nie je známe.

Nevie sa tiež, či budú do filmu pod hlavičkou Netflixu zapojení aj pôvodní predstavitelia, ktorí už medzičasom dospeli, Alexa PenaVega a Daryl Sabara alebo ich špiónski rodičia Antonio Banderas a Carla Gugino. Objavili sa aj zatiaľ v poslednej časti zo série.

Režisér mexického pôvodu, ktorý často spolupracuje s Antoniom Banderasom, v minulosti nakrútil kultové snímky Od súmraku do úsvitu či Desperado, sa do Spy Kids pustí v spolupráci s producentmi zo Skydance a Spyglass Media.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Robert Rodriguez #Spy Kids